Hotel Montenmedio

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
2248 KM Breda
135 KM Sevilla Airport
190 KM Malaga Airport
0 KM Montenmedio Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het vier sterren hotel Montenmedio is een schitterende ontdekking in het zuiden van Spanje. Dit luxe viersterrenhotel is kleinschalig en schitterend ingericht. De kamers zijn ontworpen in de klassieke stijl van Andalusiche villa’s. De kamers zijn voor zien van alle moderne gemakken zoals WiFi, een kleuren televisie, een ruime badkamer, een haardroger en een kluisje. Montenmedio ligt op een prachtig landgoed dat vol staat met exotische planten. U kunt hier ook genieten van het ruime zwembad dat het hotel biedt.

In het Casa Club restaurant kunt u heerlijk dineren. U kunt hier kiezen voor een simpel gerecht, maar ook kunt u hier exclusief dineren. De Spaanse paëlla smaakt hier voortreffelijk.
U kunt hier dineren op één van de twee terrassen met uitzicht. Een heerlijke Spaanse wijn maakt uw avond compleet.

De golfbaan van Montenmedio is een zeldzaam mooie golfbaan. Tijdens uw ronde golft u tussen de wilde olijfbomen, kurkeiken en pijnbomen, met een weids uitzicht over de Atlantische Oceaan. Montenmedio golf is zeer uitdagend door de vele hoogteverschillen die de baan biedt. Deze golfbaan wordt ook zeer goed onderhouden. Snelle greens, veel bunkers en een enkele waterhindernis maken deze golfbaan een ware uitdaging. Haal niet overal een driver uit uw tas.

In de omgeving van het hotel vindt u veel stranden, waar u heerlijk kunt vertoeven en waar u ook diverse watersporten kunt beoefenen. Ook kunt u hier ruimschoots genieten van de Spaanse cultuur.
Er zijn in de omgeving diverse musea te vinden, maar zeker ook veel mooie, oude gebouwen. Tevens kunt u heerlijk dineren in één van de vele lokale restaurants.
Een golfreis naar Andalusië is echt een aanrader.