Hotel Monte Del Re

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
20 KM Le Fonti Golfclub
35 KM Riolo Golfclub
60 KM Bologna Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1180 km van Maastricht ligt het prachtige hotel Monte Del Re in Dozza. Monte Del Re is een viersterrenhotel gevestigd in een voormalig klooster. Dit hotel bevindt zich in een zeer stille omgeving en is ideaal om tot rust te komen. Monte Del Re combineert een moderne inrichting met een klassieke en historische uitstraling.  Alle kamers beschikken over air conditioning, een minibar, een telefoon met directe buitenlijn, een haardroger en een ruime badkamer. Monte Del Re beschikt over een buitenzwembad met whirlpool met een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Het restaurant bevindt zich in de voormalige eetzaal van het klooster en ademt een unieke sfeer uit. U kunt hier terecht voor een romantisch diner waarbij zeer smakelijke lokale gerechten worden geserveerd.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Le Fonti Golfclub, Riolo Golfclub en Bologna Golf Club. Le Fonti Golfclub ligt in de schitterende Sillaro Valli, waar een mild en uniek microklimaat heerst. Prachtige heuvels worden afgewisseld met ravijnen. Deze omgeving is vooral bekend door de Spa mogelijkheden die de omgeving rijk is. De golfbaan van Le Fonti is heel lang en is zeer gevarieerd, door de vele heuvels die Le Fonti rijk is en de vele verschillende bomen en struiken die hier groeien. Le Fonti is ook regelmatig gastheer geweest voor grote toernooien zoals de Qualifying School van de Ladies Tour. Snelle greens maken het putten niet gemakkelijk, evenals de soms diepe bunkers. Golfen op Le Fonti Golfclub is absoluut een genot, maar ook zeker een onvergetelijke ervaring.

De golfclub Riolo ligt op 35 kilometer rijden. Omgeven door de groene heuvels van de Romagnolo Apenijnen ligt deze prachtige golfbaan uitgestrekt over 200 hectare. Het is een afwisselende golfbaan met een aantal vlakke holes, maar ook enkele sterk aflopende en omhooglopende fairways. Een ware uitdaging om tot een goede score te komen. U dient rekening te houden met vijvers, diepe bunkers en zelfs enkele ravijnen en andere obstakels die typisch bij deze streek horen. Golfen is hier onvergetelijk.

De derde golfbaan is de golfbaan van Bologna. Deze ligt op 60 kilometer van het hotel, maar wat een golfbaan! Deze golfclub is opgericht in 1959 en is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele Nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bolgona gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad. Hotel Monte Del Re ligt op ongeveer 25 minuten van de stad Bologna. Bologna is zeer de moeite waard om te bezoeken. Ook ligt Hotel Monte Del Re op slechts drie kwartier rijden van de Adriatische kust, dus u kunt ook nog een dag naar het strand gaan of genieten van de fantastische Spa mogelijkheden in de omgeving.