Hotel Mont Royal

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 5 sterren
363 KM Breda
433 KM Utrecht
17 KM Charles de Gaulle Airport
11 KM< Golf Bellefontaine
16 KM Golf d'Apremont

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Chateau Mont Royal is een  zeer luxe hotel met maar liefst vijf sterren. Dit prachtige chateau beschikt over meer dan 100 kamers en al deze kamers zijn zeer luxe ingericht in de klassiek Franse stijl. Alle kamers zijn voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, een minibar, een kleurentelevisie, een kluisje, internet en een hele mooie en ruime badkamer. Bij het hotel kunt u genieten van het mooie binnenzwembad, u kunt hier squashen fitnessen en een bezoekje brengen aan het Wellnesscentrum met Solarium en een heerlijk bubbelbad.

U kunt dineren in het fraaie restaurant, waar de chef kookt volgens de zeer smakelijke recepten uit de Franse keuken. Iedere twee maanden wijzigt de chef het menu om plaats te maken voor nieuwe, smakelijke gerechten. Dineren in Chateau Mont Royal is een ware culinaire belevenis.

U kunt golfen op de mooie golfbanen Golf d’Apremont en Golf Bellefontaine. Beide golfbanen liggen op ongeveer tien minuten rijden van het hotel. Golf D’Apremont is een prachtige bosbaan, heel lang en met supersnelle greens. Veel par 4 holes zijn tegen de 400 meter lang en als u hier uw handicap speelt dan is dat echt een prestatie. Golf Bellefontaine is ook een hele mooie golfbaan met veel hoogteverschillen wat de baan extra uitdagend maakt. Ook hier zijn de greens zeer goed onderhouden. U treft hier veel bunkers die zowel op de fairway als naast de green behoorlijk in de weg kunnen liggen.

Chateau Mont Royal ligt in een prachtige omgeving, op slechts twee kilometer van Chantilly. U kunt hier naar het beroemde paardenmuseum en het ook zeer beroemde Chateau de Chantilly met alle schilderijen van Franse meesters. Ook bent u binnen een half uur in Parijs en kunt u de Eiffeltoren en de Champs Élyssées bezoeken en nog veel meer bezienswaardigheden.