Hotel Metropolitan

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1170 KM Maastricht
15 KM Forli Airport
60 KM Bologna Airport
1 KM Cervia Golfclub
25 KM Rimini Golfclub
60 KM Golfclub Riolo

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1170 km van Maastricht ligt het mooie Hotel Metropolitan in de mooie plaats Milano Marittima. Hotel Metropolitan ligt op vijftien kilometer van Forli Airport en 60 kilometer van Bologna Airport. Dit viersterren hotel ligt direct aan het strand en is dus een fijne bestemming om te verblijven tijdens uw golfreis. Het gehele hotel is voorzien van airconditioning, dus u houdt uw hoofd hier altijd koel. De 82 kamers van het hotel bieden allemaal uitzicht over zee. Op uw kamer vindt u een internetaanlsuiting, een minibar en een kluisje, een ruime badkamer en een haardroger.  Het hotel biedt tevens mooie wellness mogelijkheden. U vindt hier onder andere een verwarmd zwembad, een Turks stoombad, en een jacuzzi. De wellness is open van half maart tot half oktober. Verder vindt u hier een uitgebreide fitnesszaal waar u zich na uw ronde nog in het zweet werken.  U dineert hier in het restaurant ‘Bellevue’ dat u een prachtig uitzicht biedt over de Adriatische zee. De chef bereidt hier veelal gerechten voortgekomen uit de Emilia Romagna traditie. Deze gerechten zijn veelal van generatie op generatie doorgegeven en daardoor goedbewaarde geheimen. U zult hier heel goed dineren.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Cervia Golfclub, Rimini Golfclub en Riolo Golfclub. Op een kilometer rijden ligt de Golfclub Cervia. Deze 27 holes golfbaan ligt vlakbij de Adriatische zee en gedurende de ronde ziet u hier de ene prachtige pijnboom na de andere. De eerste 9 holes waant u zich op een klassieke Schotse ‘links’ golfbaan en de tweede 9 holes zijn juist geïnspireerd op Amerikaanse topgolfbanen. De derde 9 holes hebben ook weer een totaal andere inspiratiebron. U zult hier geweldig genieten van deze prachtige golfbaan. Het onderhoud van deze golfbaan is geweldig. Niet voor niets is het Italiaans Open hier meerdere keren gespeeld.

Op 25 kilometer afstand van het hotel ligt de mooie Rimini Golfclub. Deze golfbaan ligt 80 meter boven zeeniveau en biedt prachtige vergezichten over Valmarecchia Park, Verrucchio, Torriana en San Leo. In de verte kunt u de kastelen zien van San Marino en de prachtige bergen. Deze golfbaan ‘doet’ Amerikaans aan. Er zijn een aantal pittige waterhindernissen die regelmatig tijdens uw ronde terugkomen. De baan is lang en zeer goed onderhouden. Regelmatig worden hier grote toernooien gespeeld.

De golfclub Riolo ligt op 60 kilometer rijden, maar ook voor deze golfbaan geldt dat het zeer de moeite waard is om hier te spelen. Omgeven door de groene heuvels van de Romagnolo Apenijnen ligt deze prachtige golfbaan uitgestrekt over 200 hectare. Het is een afwisselende golfbaan met een aantal vlakke holes, maar ook enkele sterk aflopende en omhooglopende fairways. Een ware uitdaging om tot een goede score te komen. U dient rekening te houden met vijvers, diepe bunkers en zelfs enkele ravijnen en andere obstakels die typisch bij deze streek horen. Golfen is hier onvergetelijk.