Hotel Mercure Kikuoka Golfclub

Land: Luxemburg
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
329 KM Breda
0 KM Kikuoka Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Zoekend naar nog meer mooie golfreizen kwamen bij op Kikuoka Golf terecht, een heerlijk hotel op een prachtige golfbaan in het zuiden van Luxemburg. Dit prachtige 4 sterren hotel biedt u veel luxe. Dit hotel beschikt over 74 kamers, waarvan een behoorlijk aantal uitzicht biedt over de golfbaan. Alle kamers beschikken over alle luxe voorzieningen die u kunt bedenken. Alle kamers beschikken over een luxe badkamer met badkamer, een haardroger, een spiegel die niet beslaat, een minibar een kleuren TV, Pay TV, een telefoon, een modem aansluiting, een kluisje en een bureau.

Het hotel beschikt niet alleen over een fitnessruimte, maar ook over een sauna en een ruim zwembad. Mocht u na het golfen en het zwemmen hongerig zijn geworden dan kunnen wij u het restaurant aanraden waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijke lunch of een geweldig diner.

De 18 holes golfbaan mag worden gerekend tot de top van Europa. Dit is één van de weinige golfbanen in Europa die ontworpen is door de Japanse architect Iwao Uematsu en wij kunnen bevestigen dat hij behoorlijk zijn best heeft gedaan op deze baan. Hij heeft een zeer lange baan ontworpen van 6.444 meter en wij raden u dus aan om de woods niet te vergeten. Tevens heeft hij de baan wat moeilijker gemaakt door 5 waterhindernissen aan te leggen. Om het geheel compleet te maken heeft hiij maar liefst 89 bunkers (!) aangelegd en dat is dus bijna 5 bunkers per hole, dus we raden u aan om uw bunkerslagen nog even te oefenen. Let wel op, want er is voor Kikuoka een handicap eis van maximaal 35.

In de directe omgeving vindt u de hoofstad Luxemburg, wat werkelijk een schitterende stad is en waar heel veel oude gebouwen zijn te vinden die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Verder bent u binnen een kwartier in Frankrijk en daar bent u binnen een uur bij een schitterende stad als Metz en iets verder vindt u Nancy. Luxemburg heeft heel veel natuur en vooral ruimte, wat veel mogelijkheden biedt voor wandelingen en fietstochten.