Hotel Melia Sol Principe

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2200KM Breda
15KM Malaga Airport
5Km Parador de Malaga
11KM Torrequebrada Golf
22KM Los Olivos Golf
22KM Los Lagos Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben weer een samenwerking met een partner in Torremolinos, namelijk het schitterende viersterren Hotel Melia Sol Principe. Dit hotel ligt aan het strand en biedt alles wat een golfer zich maar kan wensen. De kamers zijn voorzien van de nodige luxe, zoals een minibar, een kleurentelevise, een ruime badkamer, een terras, een bureau, gratis Wifi, airconditioning, een telefoon met een directe buitenlijn en badjassen. Het hotel beschikt over een 1500 vierkante meter groot zwembad, waardoor je het idee hebt op de Caribische eilanden te zijn beland, een ruim binnenbad en nog een extra buitenbad. U kunt hier ook nog terecht in de fittnessruimte om alle cocktails weer uit te zweten.

U kunt dineren in het restaurant Buffet Internacional, waar iedere avond een buffet wordt geserveerd met Spaanse, Aziatische en Mexicaanse gerechten. Melia Sol Principe beschikt ook nog eens over drie hele leuke bars, de In & Out Bar, de Sports Bar en de Bar Caribe, welke bij het zwembad ligt. U kunt hier heerlijk genieten van alles wat Melia Sol te bieden heeft.

U kunt kiezen uit vijf prachtige golfbanen, Los Lagos, Los Olivos, Torrequebrada, Parador de Malaga en Guadalhorce. De golfbaan Los Lagos is vlak en wordt omringd door prachtige bomen, maar het is zeker geen bosbaan. U vindt op een aantal hotel waterhindernissen die precies op de juiste plekken zijn aangelegd om u te dwingen tot het kiezen van de juiste club. De snelle greens zijn een ware test voor uw puttkwaliteiten.

Los Olivos is ook een prachtige golfbaan en hoort bij Los Lagos. Deze golfbaan is een stuk korter dan Los Lagos. Los Olivos is wat meer ontspannen om te spelen, omdat u niet op iedere hole alles hoeft te geven qua lengte. Los Olivos is net als Los Lagos redelijk vlak. Ook hier geldt, let op de goed geplaatste waterhindernissen en focus u op het putten, dan komt het goed.

Torrequebrada is een hele andere golfbaan. Deze baan heeft veel hoogteverschillen, goede en vaak verhoogde greens en heel veel bunkers, die wel eerlijk zijn. U speelt hier op de prachtige fairways die tussen de bomen verscholen liggen. Ook komt u hier weer diverse waterhindernissen tegen.
Parador de Malaga Golf is ee golfbaan die stamt uit 1925 en is de oudste golfbaan aan de Costa Del Sol. Het baan record is in handen van Miguel Angel Jimenez. Ook deze golfbaan is lang en er zijn hier diverse toernooien gehouden van de Europan Tour. Gedurende een aantal holes kunt u genieten van uitzicht over zee. Er zijn hieeer wel wat onstakels te overwinnen, want onderweg komt u duinen tegen, maar ook palmbomen, Eucalyptusbomen en pijnbomen. Deze golfbaan is zeer uitdagend. De kwaliteit van de greens is uitstekend.

Guadalhorce is ontworpen door niemand minder dan Miguel Angel Jimenez en is met 6194 meter een lange baan. De eerste negen holes mogen we een Engelse Park baan noemen, zonder water, met kleine hoogteverschillen. Let op, want u slaat hier snel Out of Bounds. De tweede 9 holes zijn een stuk uitdagender. Op vijf holes laat u over water heen en u speelt hier vaak naar een verhoogde green. U komt hier ook veel bomen tegen. Het is een geweldige baan om te spelen.
In de omgeving is heel veel te beleven. Op een half rijden ligt Malaga en indien u naar het zuiden rijdt ligt Marbella. Met 300 dagen zon en natuurlijk de zee en het strand hoeft u zich hier nooit te vervelen.