Hotel Martin’s Waterloo

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
116 KM Breda
7 KM Golf de Sept Fontaines
18 KM Golf Château de la Tournette
21 KM Golf de Pierpont
29 KM Golf Louvain la Neuve

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op een steenworp afstand van het historische monument van Waterloo vonden wij het Hotel Martin’s  Waterloo. Dit hotel ligt op slechts twintig minuten rijden van de ‘Hoofdstad van Europa’ Brussel. Hotel Martin’s Waterloo beschikt over 79 luxueuze kamers en direct bij binnenkomst ziet u al dat dit hotel is gevestigd in een historisch gebouw met een majestueuze uitstraling. Het hotel is op alle fronten luxe en heeft ook deze uitstraling. De kamers beschikken ook over alle denkbare faciliteiten, zoals een kleurentelevisie, een kluisje, een luxe badkamer met toilet, een haardroger, een internet -aansluiting en een minibar.

Hotel Martin’s Waterloo beschikt over een geweldig restaurant genaamd La Sucrerie. Het restaurant is gevestigd in een voormalige suikerfabriek. La Sucrerie serveert echte ‘brasserie’ gerechten, maar ook gerechten voor de echte fijnproevers.

U heeft keuze uit een ongekend groot aantal golfbanen die bij dit arrangement horen. De prachtigste banen zijn voor u geselecteerd en u hoeft alleen nog maar te kiezen. U kunt kiezen uit de banen Sept Fontaines met 36 holes (prachtige bosbaan in een schitterende omgeving), Château de la Tournette (36 holes golfbaan met snelle greens en deze baan is zeer heuvelachtig). Verder is er nog een mogelijkheid om te spelen op de zeer geaccidenteerde bosbaan van Château de la Bawette, of de schitterende baan van Golf de l’Empereur die in een zeer bosrijke omgeving ligt. Ook de andere banen, golf d’Hulencourt, Louvain la Neuve, Pierpont, La Bruyère, Bercuit en Rigenée zijn zeer mooie banen. Voor al deze golfbanen dient u over een handicap te beschikken van 36 of lager.

In de omgeving zijn heel veel plaatsen die iets te maken hebben met de Slag van Waterloo. Musea houden de Slag van Waterloo zeer levendig en het is zeker interessant om hier eens een kijkje te nemen. Het is heel leuk om te weten dat hier veel antiekzaken in de buurt gevestigd zijn en natuurlijk ligt Brussel op slechts twintig minuten rijden. Het hotel beschikt ook over een zeer moderne fitnesszaal voor diegenen die na het golfen nog energie over hebben.