Hotel le Palme

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1170 KM Maastricht
15 KM Forli Airport
60 KM Bologna Airport
1 KM Cervia Golfclub
25 KM Rimini Golfclub
60 KM Riolo Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1170 km van Maastricht ligt het mooie Le Palme in de mooie plaats Milano Marittima. Hotel Le Palme ligt op 15 km van Forli Airport en 60 kilometer van Bologna Aiport. Dit viersterren hotel ligt direct aan het strand. Le Palme ligt ook dichtbij het centrum en op slechts 800 meter van de Cervia Golfclub. Het hotel beschikt over een garage en een groot wedstrijd zwembad. Alle kamers beschikken over airconditioning, een kleurentelevisie, een internetaansluiting, telefoon met directe buitenlijn, een ruime badkamer en balkon. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook een kamer met zeezicht krijgen. Le Palme heeft vier sterren en beschikt over een uitgebreid wellness center. U vindt hier onder andere een Romeins bad, een tepidarium, een sauna, een Hawaiiaanse douche en een ontspanningsruimte. Verder vindt u hier ook een onspanningsruimte, een uitgebreide fitnessruimte, een Whirlpool, een zwembad met stroming en een ‘tropische tunnel’.

U dineert hier in het restaurant waar regelmatig ‘live’ optredens zijn. Naast deze gezelligheid kunt u kiezen uit veel lokaal bekende, maar ook niet lokale, exclusieve wijnen. Een diner is hier een avondvullende belevenis. U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Cervia Golfclub, de Rimini Golfclub en de Riolo Golfclub. Op 800 meter rijden ligt de Golfclub Cervia. Deze 27 holes golfbaan ligt vlakbij de Adriatische zee en gedurende de ronde ziet u hier de ene prachtige pijnboom na de andere. De eerste 9 holes waant u zich op een klassieke Schotse ‘links’ golfbaan en de tweede 9 holes zijn juist geïnspireerd op Amerikaanse top golfbanen. De derde 9 holes hebben ook weer een totaal andere inspiratiebron. U zult hier geweldig genieten van deze prachtige golfbaan. Ook voor Rimini geldt dat het onderhoud van de baan geweldig is. Niet voor niets is het Italiaans Open hier meerdere keren gespeeld.

Op 25 kilometer afstand van het hotel ligt de mooie Rimini Golfclub. Deze golfbaan ligt 80 meter boven zeeniveau en biedt prachtige vergezichten over Valmarecchia Park, Verrucchio, Torriana en San Leo. In de verte kunt u de kastelen zien van San Marino en de prachtige bergen. De golfbaan doet ‘Amerikaans’ aan. Er zijn een aantal pittige waterhindernissen die regelmatig tijdens uw ronde terugkomen. De baan is lang en zeer goed onderhouden. Regelmatig worden hier toptoernooien gespeeld.

De golfclub Riolo ligt op 60 kilometer rijden, maar ook voor deze golfbaan geldt dat het zeer de moeite waard is om hier te spelen. Omgeven door de groene heuvels van de Romagnolo Apenijnen ligt deze prachtige golfbaan uitgestrekt over 200 hectare. Het is een afwisselende golfbaan met een aantal vlakke holes, maar ook enkele sterk aflopende en omhooglopende fairways. Een ware uitdaging om tot een goede score te komen. U dient rekening te houden met vijvers, diepe bunkers en zelfs enkele ravijnen en andere obstakels die typisch bij deze streek horen. Golfen is hier onvergetelijk.

In de omgeving van het hotel is veel natuur te vinden en natuurlijk de prachtige Adriatische kust.