Hotel le Manoir

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
245 KM Breda
0 KM Golf Le Touquet

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op slechts 200 kilometer van de Nederlandse grens ligt in noordwest Frankrijk hotel Manoir. Dit hotel ligt aan de schitterende 45 holes golfbaan van Le Touquet, absoluut één van de mooiste golfbanen van Frankrijk. Dit hotel ligt in het hart van het bos van Le Touquet en is een bijzonder gebouw. Het hotel dateert uit 1850 en is geheel gebouwd in Engelse stijl. In totaal zijn er veertig kamers en suites. De kamers beschikken over een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, een haardroger en een ruime badkamer. De kamers zijn goed, maar niet overdreven luxe. Le Touquet beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een snookertafel en een tennisbaan, dus na het golfen kunt u zich hier ook op andere manieren ontspannen.

Het restaurant biedt een goede keuken met veel smakelijke gerechten. Ook de traditionele gerechten uit de streek staan hier op de kaart en u zult dan ook zeker zeer aangenaam verrast zijn over de kwaliteit van de gerechten. Na het diner kunt u nog lekker even nagenieten in de gezellige bar om de avond af te sluiten.

Le Touquet beschikt over 45 holes. De 18 holes van de moeilijkste golfbaan La Mer zijn echt uniek. Deze golfbaan is uitzonderlijk moeilijk, vanwege de vele struiken naast de fairways, de lengte die de golfbaan heeft en zeker ook vanwege de smalle fairways en de hoogteverschillen. Deze 18 holes liggen vlakbij de zee en bieden een echte uitdaging. Een ieder die zijn/haar handicap hier speelt, zal deze overal ter wereld spelen. Aangezien deze baan echt moeilijk is geldt er ook een handicapeis. Voor dames geldt een handicap van 28 en voor heren een handicap van 24. Regelmatig raast de zeewind over de golfbaan wat de golfbaan nog moeilijker kan maken.   De andere 18 holes van La Forêt liggen geheel in het bos en deze golfbaan is totaal anders dan La Mer. Deze golfbaan ligt uit de zeewind en hier kun je genieten van stilte. Toch is de deze golfbaan ook niet gemakkelijk, maar absoluut een uitdaging om te spelen en voor La Forêt geldt dat een goede score zeker haalbaar is.   De 9 holes golfbaan Le Manoir is ook absoluut de moeite waard om te spelen. Hier vindt u ook hoogteverschillen, maar niet zoals op La Mer. Deze golfbaan is geschikt voor beginners, maar eigenlijk voor ieder niveau is het interessant om deze 9 holes golfbaan een keer te spelen.   Le Touquet Paris Plage staat bekend om haar schitterende stranden en prachtige lanen. Het is zeer de moeite om hier rond te kijken en te genieten van de mooie omgeving.