Hotel La Magdalena

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 5 sterren
2615 KM Breda
61 KM Malaga Airport
7 KM Antequera Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het mooie en luxe vijf sterren hotel La Magdalena ligt aan de rand van het stadje Antequera op een half uur rijden ten noorden van Malaga. Dit hotel wordt omgeven door olijfboerderijen, watermolens en het El Torcal National Park. Het hotelgebouw stamt al uit de 16e eeuw, maar is van binnen modern en luxe ingericht. In de kamers vindt u een luxe badkamer, een bad met hydromassage, een satelliet TV, een kluisje, een telefoon, airconditioning, een haardroger, een minibar en WiFi. Doordat La Magdalena over slechts 21 kamers beschikt is rust en privacy hier gegarandeerd. Het hotel heeft ook een uitgebreide Spa. U vindt hier een zwembad met hydro-massage, een Turks stoombad, een jacuzzi, een zonnebank en een massageruimte.

Het restaurant is hier van zeer hoge kwaliteit. De chef die hier de scepter zwaait is een voormalig chef die in El Bulli heeft gekookt. El Bulli was jarenlang het beste restaurant ter wereld. Hier dineren is dus een smaakfestijn dat u niet snel zult vergeten. U kunt nog lang nagenieten aan de bar met een heerlijk glas Spaanse wijn.

Antequera golf is één van de mooiste golfbanen uit de omgeving. Er zijn veel hoogteverschillen waardoor u bij het adresseren vaak onder of boven de bal staat met uw voeten. Ook zijn hier heel veel waterhindernissen die op lastige plaatsen liggen. Wat u wellicht nog het meest bij zal blijven zijn de snelle greens en het mooie uitzicht over de oude stad Antequera.

In de omgeving zijn veel dingen te doen, zoals een bezoek naar het oude stadje Antequera, maar ook kunt u naar Malaga toe. Het strand ligt op ruim een half uur rijden, maar ook de mooie natuur in deze omgeving is de moeite waard om te gaan verkennen.