Hotel La Couronne

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
47 KM Maastricht
196 KM Breda
1 KM Golf Henri Chapelle

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 10 minuten van de Nederlandse grens ligt het gezellige hotel La Couronne. Dit kleinschalige en gezellige hotel ligt op minder dan twee kilometer van de prachtige 36 holes golfbaan van Henri Chapelle. De eigenaren geven u graag persoonlijke aandacht en u zult zich hier dan ook direct thuisvoelen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. U vindt op uw kamer een ruime badkamer, een telefoon met directe buitenlijn, een kleurentelevisie en een haardroger.

In het restaurant kunt u heerlijk dineren. De koks beheersen de kunsten van de Duitse, de Nederlandse en Belgische keuken en u zult hier dan ook iedere keer verrast worden door de smakelijke gerechten. Na het diner kunt u nog even in de bar plaats nemen en daar gezellig de dag afsluiten.

U kunt golfen op de prachtige golfbaan van Henri Chapelle. Henri Chapelle beschikt over 36 holes. De twee 18 holes golfbanen liggen op het Plateau van Hervé en zorgen ervoor dat u gedurende de gehele ronde uitzicht heeft op de prachtige omgeving. De 18 holes golfbaan ‘Les Viviers’ is de  moeilijkste golfbaan van Henri-Chapelle. De vele hoogteverschillen maken Les Viviers een zeer mooie en uitdagende golfbaan. Uiteraard is deze golfbaan zeer goed onderhouden en het is dan ook een fantastische golfbaan om te spelen. Les Viviers heeft een aantal zeer lange par 5 holes die zeer uitdagend zijn. De baan heeft een par van 72. De andere golfbaan van Henri Chapelle heet ‘le Charlemagne’. Ook voor deze golfbaan geldt dat er veel hoogteverschillen zijn en de baan is iets korter dan ‘les Viviers’. Ook deze golfbaan is dankzij een aantal pittige dogleg holes een grote uitdaging om een lastige golfbaan om een goede score af te leveren.

Op slechts een kwartier rijden ligt Maastricht, dus mocht u nog een stad willen op zoeken dan is het centrum van Maastricht een mooie plek om te bezoeken. Tevens zijn er veel mogelijkheden in de omgeving om te fietsen of te wandelen. Ook ligt het drielandenpunt in Vaals op een kwartier rijden. Heeft u altijd al eens in drie landen tegelijk willen zijn? Dan is dit het moment.

Arrangement 1

Dit arrangement is inclusief :
  • 2 x 18 holes golf
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x diner
€ 319,-. Deze prijs geldt voor weekdagen
€ 35,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht

Arrangement 2

Dit arrangement is inclusief :
  • 2 x 18 holes golf
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x diner
€ 349,-. Deze prijs geldt voor weekenddagen
€ 25,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht