Hotel l’Affenage

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
214 KM Breda
10 KM Golf Durbuy
25 KM Golfclub Five Nations
65 KM Golf de Rougemont

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben voor u weer een heerlijke locatie gevonden. Niet ver van Durbuy ligt hotel l’Affenage. Dit voormalige koetshuis telt slechts negen kamers en dat maakt het tot een heerlijk rustig hotel. Het hotel is in eigendom van een echtpaar dat zich met grote passie inzet en zelf ook meewerkt in de keuken en in het restaurant. De kamers zijn goed en u zult hier echt uitrusten en ze zijn klassiek ingericht.

In het uitstekende en sfeervolle restaurant kunt u iedere avond terecht om na een inspannende dag de honger te stillen en de energie weer op te laden voor de volgende dag. De chef-kok serveert u dagelijks een heerlijk wisselend. Ook overdag is het binnen in de salon goed toeven.

Zorgt u er wel voor dat u genoeg energie over heeft om te golfen. U kunt hier een keuze maken uit drie schitterende banen wetende Five Nations, Durbuy en het wat verder gelegen Rougemont. Alle drie deze golfbanen zijn redelijk heuvelachtig en uw beenspieren zullen dan ook zeker op de proef worden gesteld. Het is van groot belang dat u uw drives recht houdt en u zult dan ook zien dat de ‘driver’ niet altijd de beste keus is. Precisie wordt gevraagd op beide banen maar indien u rustig en geconcentreerd blijft is een mooie score zeker mogelijk

Ook in de omgeving is genoeg te doen. U kunt hier heerlijk wandelen in het uitgestrekte wandelgebied en hiervoor zijn in het hotel zelfs wandelkaarten aanwezig. Er bestaat tevens de mogelijkheid om te kano een afvaart te doen op rivier de Ourthe. U kunt hier ook verschillende buitensporten beoefenen zoals klimmen, abseilen en speleologie. Indien u van fietsen houdt zit u eveneens goed. Hiervoor zijn uiteraard mountainbikes te huur in de omgeving. U kunt ook een bezoekje brengen aan de diverse musea in de omgeving of eens gaan kijken bij de verschillende kastelen en kasteelruïnes.