Hotel Koener

Land: Luxemburg
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
126 KM Maastricht
274 KM Breda
3 KM Golf de Clervaux

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Clervaux, een zeer bekende plaats in Luxemburg, ligt hotel Koener. Hotel Koener is een gezellig familiehotel met 48 kamers, waar gezelligheid en charme de voornaamste kenmerken zijn. De Nederlands sprekende gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar en persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Leuk detail is dat Hotel Koener in het centrum ligt van Clervaux, zodat u vanuit het hotel direct in het levendige centrum staat. Clervaux heeft stadsrechten, maar heeft slechts 1800 inwoners. U krijgt hier dus een heerlijk dorps gevoel, mede dankzij de vriendelijke en gastvrije inwoners. De 48 kamers zijn van alle gemakken voorzien. U vindt hier een ruime badkamer, een haardroger, een kleurentelevisie en een telefoon met een directe buitenlijn. Tevens beschikken de meeste kamers over een bubbelbad. Voor de kamers met bubbelbad is wel een kleine toeslag.

U dineert in het sfeervolle restaurant dat het gehele jaar door een gavarieerde menukaart heeft. Ieder seizoen wordt de gehele kaart vernieuwd. In Luxemburg weet men wat lekker is en u zult genieten van ieder diner dat u hier zult nuttigen. Na uw diner kunt u in het restaurant nog rustig even nagenieten van een bijzondere dag.

De Golfbaan van Clervaux ligt op slechts twee minuten rijden van het Hotel Koener. Deze zeer heuvelachtige golfbaan is een echte uitdaging voor uw golfspel en uw benen. Op veel holes dient u hoogteverschillen te overwinnen. Regelmatig slaat u een verre drive omlaag, maar ook dient u regelmatig te slaan naar een verhoogde green. De Golfbaan van Clervaux is echt een schitterende golfbaan en ligt in een zeer rustige omgeving. Tevens kunt u op iedere hole genieten van een prachtig uitzicht. Op weekdagen bent u zeer welkom met het GVB en in het weekend dient u te beschikken over minimaal handicap 36.

De omgeving van Clervaux is de ideale plaats voor verschillende activiteiten zoals wandelen, tennis, minigolf, zwemmen, watersport, vissen en excursies. U kunt met behulp van de fiets het gebied op een sportieve manier verkennen. Er zijn ook heel veel wandelpaden, dus u kunt ook het gebied te voet verkennen.