Hotel Koehlers Forsthaus

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
111 KM Groningen
219 KM Enschede
24 KM Golfclub Ostfriesland

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Duitsland op slechts een uur rijden van Groningen ligt het heerlijke hotel Koehlers Forsthaus in de plaats Aurich. Dit hotel is aangesloten bij de bekende Ringhotels en heeft een naam hoog te houden. Koehlers Forsthaus ligt in een mooie groene omgeving en aan een meer en dit is dan ook echt een hotel waar je tot rust komt. De 50 ruime kamers bieden u alle comfort die u zich maar kunt wensen. U vindt op iedere kamer, een douche, een bad, een haardroger, een grote spiegel, een kleurentelevisie, een radio, een directe telefoonlijn, een Wifi, een terras en een bureau. U begint de dag met een fantastisch ontbijtbuffet en legt hier een stevige bodem voor een mooie ronde golf. U vindt hier ook een zeer uitgebreide Spa. U kunt uitgebreid genieten in het ruime zwembad, maar ook in het heerlijke bubbelbad. Wilt u liever in de Finse sauna, het Romeinse stoombad of toch liever onder zonnebank? Het kan allemaal in Koehlers Forsthaus.

In het schitterende restaurant vliegt de avond voorbij. U schuift hier aan en geniet van de geweldige lokale en internationale gerechten die hier door de zeer goede koks worden bereid. Met een glas Duits bier of een heerlijk glas Duitse Wijn geniet u hier tot in de late uurtjes.

U gaat golfen op de mooie Golfclub Ostfriesland. Deze golfbaan is de oudste in de regio en echt een prachtige baan om te spelen. Vooral in de zomer verandert Golfclub Ostfriesland in een bloemenzee. De baan heeft tien waterhindernissen die soms op onverwachte plaatsen liggen. Dit geldt ook voor fairwaybunkers die op tactische plaatsen zijn aangelegd. Snelle greens en kortgemaaide fairways maken deze baan een ware belevenis. Hotel Koehlers Forsthaus ligt op slechts 30 minuten van de Oostzee, dus mocht u nog tijd over hebben, dan raden wij het zeker aan hier eens een kijkje te nemen. U vindt hier rustige stranden, waar u kunt genieten van deze schitterende kust.