Hotel Klein Zwitserland

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
53 KM Utrecht
1 KM Golfclub Heelsum

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is een geheel in chaletstijl gebouwd hotel, schitterend gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld. Dit romantische hotel beschikt over 71 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. U vindt hier een ruime garderobe met kastruimte, een broekenpers, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een laptopsafe en WiFi. Ook aan de ontpanning is gedacht, er is voor uw ontspanning en verzorging een uitstekende beautysalon, het Centre Vital waarbij de producten van Clarins en Thalgo centraal staan in de behandelingen. U kunt hier na of voor het golfen dus heerlijk ontspannen. Of dit niet genoeg is zijn er nog veel meer ontspanningsmogelijkheden, zoals het zwembad, een Finse Sauna, Turks Stoombad, whirlpools en een fitnessruimte. Voor de sportieve gasten is er naast de golfbaan ook nog een tennisbaan beschikbaar. Een bar en lounge maken het geheel tot een compleet ‘ resort ‘ , gelegen in een zeer bosrijke omgeving waar u ook uitstekend kunt genieten van de natuur, dan wel te voet of per hotelfiets.

U vindt in het hotel twee restaurants, namelijk het bekroonde specialiteiten restaurant De Kromme Dissel waar het echt culinair genieten geblazen is en ‘casual dining ‘ restaurant De Kriekel. Het is heerlijk om in beide restaurants heerlijk na te tafelen en alvast dromen van een mooie ronde golf.

Golfbaan het Heelsumse Veld is een prachtige baan deels voorzien van volgroeide en al decennia oude bossage en deels gelegen in ‘open’ bekkens met veel glooiing. Deze bekkens zijn een schitterend overblijfsel uit de ijstijd en derhalve volledig natuurlijk en hebben geen ‘aangelegd karakter’. De baan is geheel nieuw sinds 01 mei 2004 en is inmiddels één van de mooiere golfbanen van Nederland aan het worden.

Cultuurliefhebbers kunnen hun golfactiviteiten makkelijk afwisselen met een bezoek aan één van de zeer nabij gelegen musea zoals o.a. het Museum Kröller Müller met haar befaamde Van Gogh collectie.