Hotel Kasteel Geulzicht

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
151 KM Breda
183 KM Breda
4 KM Golfbaan Margraten
9 KM Golfbaan Hoenshuis
29 KM Golfbaan Henri Chapelle (BE)

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Kasteel Geulzicht in Limburg is echt een romantisch hotel. De kleinschaligheid van dit hotel zal iedereen aanspreken, want er zijn slechts tien kamers. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Iedere kamer beschikt over een flatscreen TV, WiFi, een minibar, een kluisje, een broekenpers, een haardroger, een badkamer en een apart toilet. Iedere kamer heeft een eigen karakter en is ingericht in een geheel eigen stijl. Kasteel Geulzicht is gebouwd aan het begin van de 20e eeuw en is hiermee één van de laatste van de generatie kastelen die door de vele rijke industriëlen en de nouveau riche aan het einde van de 19e eeuw in Nederland werd gebouwd.

Het restaurant is alleen opengesteld voor gasten, dus het is in dit restaurant nooit druk. U kunt uw wensen tot 17.00 uur doorgeven aan de keuken. U zult hier genieten van schitterende gerechten.

U kunt kiezen uit maar liefst vier golfbanen. Op een aantal minuten van het hotel ligt de Golfbaan het Rijk van Margraten. Deze 18-holes baan wordt omsloten door oude bossen en glooiende landerijen en biedt een prachtig panorama op de stad Maastricht, Berg en Terblijt en Bemelen. Een ronde lopen op het Rijk van Margraten zult u goed voelen in uw benen, dankzij de heuvelachtige omstandigheden.

Op negen kilometer rijden ligt Golf & Countryclub Hoenshuis. Deze golfbaan ligt in een zeer groene omgeving en is behoorlijk heuvelachtig. Doordat de baan heuvelachtig is, staat u vaak net onder of boven de bal bij het adresseren. Het onderhoud is zeer goed en Hoenshuis beschikt over maar liefst zestig bunkers. Een goede score is hier niet gemakkelijk.

Op ruim twintig minuten rijden ligt de 36 holes golfbaan van Henri-Chapelle (België). De twee 18 holes golfbanen liggen op het Plateau van Hervé en zorgen ervoor dat u gedurende de gehele ronde uitzicht heeft op de prachtige omgeving. De 18 holes golfbaan ‘Les Viviers’ is de moeilijkste golfbaan van Henri-Chapelle. De vele hoogteverschillen maken Les Viviers een zeer mooie en uitdagende golfbaan. Uiteraard is deze golfbaan zeer goed onderhouden en het is dan ook een fantastische golfbaan om te spelen. Les Viviers heeft een aantal zeer lange par 5 holes die zeer uitdagend zijn. De baan heeft een par van 72. De andere golfbaan van Henri Chapelle heet ‘le Charlemagne’. Ook voor deze golfbaan geldt dat er veel hoogteverschillen zijn en de baan is iets korter dan ‘Les Viviers’. Ook deze golfbaan is dankzij een aantal pittige dogleg holes een grote uitdaging om een goede score af te leveren.