Hotel In Den Bonten Os

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
86 KM Breda
117 KM Eindhoven
13 KM Golf Kampenhout
20 KM Brabantse Golf
33 KM Winge Golf & Country Club

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Tussen Antwerpen en Brussel ligt het mooie Hotel In Den Bonten Os, een zeer sfeervol hotel met slechts 24 kamers. Persoonlijke aandacht wordt hier gegarandeerd en het vriendelijke personeel neemt dan ook graag de tijd voor u. De kamers zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. In uw kamer vindt u een telefoon met een directe buitenlijn, een internetaansluiting, een kleurentelevisie, een minibar, een kluisje, een haardroger, een badjas en een ruime badkamer met een ligbad en een douche. Het hotel ligt in een groene omgeving en dit hotel is een goede plek om een mooie golfreis naartoe te maken en even tot rust te komen.

Het restaurant van In Den Bonten Os staat in de omgeving bekend om haar gastronomie. Dineren bij In Den Bonten Os staat garant voor een geweldige culinaire beleving. De vakkundige koks stellen ieder seizoen een nieuwe menukaart samen, waardoor een avond dineren gelijk staat aan een avond genieten.

Hotel In Den Bonten Os ligt te midden van maar liefst drie prachtige golfbanen. U kunt kiezen uit de golfbanen van Golfclub Winge, de Brabantse Golfclub en Golflcub Kampenhout. De Golfclub Winge is een golfbaan met veel variatie. Er zijn vlakke holes, maar ook holes met behoorlijke hoogteverschillen. Het clubhuis bevindt zich in een prachtig kasteel en de oefenbaan bevindt zich op een meer.

De Brabantse Golfclub is een zeer aangename golfbaan om een ronde te spelen. We zouden dit een bosbaan kunnen noemen, aangezien de meeste holes tussen de bomen liggen. Deze bomen maken de golfbaan niet gemakkelijk. Het onderhoud van de golfbaan is fantastisch. U zult hier genieten van de zeer snelle greens. Let wel op voor de vele en soms diepe bunkers die er voor zouden kunnen zorgen dat uw score onder druk komt te staan.

Ook voor Golfclub Kampenhout geldt dat deze golfbaan een genot is om te spelen. En het is zeker niet de minste van deze drie golfbanen. Op deze golfbaan geldt dat een goede score alleen gemaakt kan worden indien je verre afslagen produceert. De golfbaan is lang en het is vooral ook belangrijk dat deze afslagen recht zijn. Kampenhout beschikt over een aanzienlijk aantal waterhindernissen die op zeer strategische plaatsen liggen. Rondom de golfbaan staan zeer zeldzame bomen die je bijna nergens anders tegenkomt dus mocht u hier aandacht voor hebben, dan is het heel leuk om te zien.

Hotel In Den Bonten Os ligt slechts vijftien minuten onder Antwerpen en twintig minuten boven Brussel. Indien u een golfreis met een stadsbezoek zou willen combineren, dan is dit een ideale gelegenheid. Ook zijn er in de omgeving veel leuke dorpjes die een bezoek waard zijn.