Hotel Husa Alicante

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1954 KM Breda
24 KM Alicante Airport
0 KM Golf Husa Alicante

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Niet ver van het vliegveld van Alicante ligt het mooie hotel Husa Alicante. Dit hotel ligt op een paar honderd meter van het strand. Zon, zee, strand en golf, dat zijn de sleutelwoorden voor dit hotel. Hotel Husa Alicante is een luxe hotel en alle kamers zijn voorzien van een kluisje, een minibar, WiFI, een haardroger, een telefoon, een terras of balkon en een ruime badkamer. Verder beschikt het hotel over een 24 uurs receptie, een buitenzwembad, een uitgebreide spa met binnen-en buitenzwembad, een sauna, een powerdouche en een fitnessruimte.

U kunt hier lunchen en dineren in de diverse bars. Zij bieden kleine gerechten tot hele luxe gerechten. U kunt in de zomer ook iedere avond bij het zwembad gezellig mee dineren met de bbq.

De golfbaan van Husa Alicante is een moeilijke golfbaan en daardoor zeer uitdagend om te spelen. Er zijn veel waterhindernissen die strategisch zeer goed geplaatst zijn. Ook is het op veel holes out of bounds aan de linker- of rechterkant.  De vele (fairway)bunkers lijken altijd in de weg te liggen. Deze golfbaan is heel goed onderhouden en dat merkt u vooral met het putten op deze zeer snelle greens.

In de omgeving vindt u het strand, waar alle watersporten te beoefenen zijn. Ook vindt u hier vele leuke bars en restaurants op loopafstand. Mocht u naar Alicante toe willen dan is dit slechts tien kilometer rijden.