Hotel Hermitage Montreuil

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
290KM Breda
400 KM Utrecht
15KM Le Touquet
25 KM Belle Dune
27KM Hardelot
40 KM Wimereux

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het noordwesten van Frankrijk op nog geen drie uur rijden van Breda ontdekten wij het mooie Best Western Hotel Hermitage-Montreuil. Dit hotel ligt in het hart van de historische stad Montreuil Sur Mer. Het hotel is zeer stijlvol ingericht en is herbouwd in de tijd van Napoleon en intensief gerestaureerd in 2002. Dit hotel heeft 67 kamers en al deze stijlvolle kamers zijn van alle gemakken voorzien. U kunt hier genieten van een ruime badkamer, een flatscreen TV, een telefoon met directe buitenlijn, gratis WiFI. een kluisje en een koffiezetapparaat. Het hotel heeft ook een Spa waar u schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan en een fitnessruimte.

U kunt hier dineren in het zeer sfeervolle restaurant, waar Franse gerechten worden geserveerd met een keuze uit een zeer grote wijnvoorraad. Daarna kunt u nog lekker even een glas wijn halen aan de bar, waar alle klanten lovend zijn over de vriendelijke mensen achter de bar.

U kunt hier golfen op de prachtige golfbanen van le Touquet, Hardelot, Belle Dune, Wimereux en ST Omer op zeven 18 holes banen in totaal. Voor Hardelot en le Touquet geldt een maximale handicap (heren 24 en dames 28), maar voor de andere golfbanen niet.

Le Touquet beschikt over twee x 18 holes. De 18 holes van de moeilijkste golfbaan La Mer zijn echt uniek. Deze golfbaan is uitzonderlijk moeilijk, vanwege de vele struiken naast de fairways, de lengte die de golfbaan heeft en zeker ook vanwege de smalle fairways en de hoogteverschillen. Deze 18 holes liggen vlakbij de zee en bieden een echte uitdaging. Een ieder die zijn/haar handicap hier speelt, zal deze overal ter wereld spelen. Aangezien deze baan echt moeilijk is geldt er ook een handicapeis. Voor dames geldt een handicap van 28 en voor heren een handicap van 24. Regelmatig raast de zeewind over de golfbaan wat de golfbaan nog moeilijker kan maken. De andere 18 holes van La Forêt liggen geheel in het bos en deze golfbaan is totaal anders dan La Mer. Deze golfbaan ligt uit de zeewind en hier kun je genieten van stilte. Toch is de deze golfbaan ook niet gemakkelijk, maar absoluut een uitdaging om te spelen en voor La Forêt geldt dat een goede score zeker haalbaar is.

Met zijn twee karaktervolle banen is Hardelot één van de mooiste golfbanen van Europa. Beide 18 holes banen hebben een eigen clubhuis. Ze zin dan ook totaal verschillend. De golfbaan  ’Les Pins’ is ontworpen door de bekende Britse golfbaan architect Tom Simpson. ‘Les Pins’ betekent ‘de bomen’ en die vindt u hier in overvloed. Deze prachtige bosbaan zal u verrassen en op iedere hole zal u weer op uw hoede zijn bij uw afslag. De golfbaan ‘Les Dunes’ is een echte duinbaan, zoals we die in Nederland zelden tegenkomen. U speelt hier tussen de hoogteverschillen in het natuurlijke duinlandschap, langs duintoppen, vijvers en kleine valleitjes. Deze golfbaan is een absolute aanrader om te spelen.

De Golfbaan van St Omer is absoluut één van de topbanen van Frankrijk. Hier zijn al vele grote toernooien gespeeld zoals diverse Challenge Tour toernooien, maar ook het Franse Dames open is hier gespeeld en dat zegt wat over de kwaliteit van de golfbaan. De golfbaan kent veel hoogteverschillen en u zult dus vaak een ijzer meer of een ijzer minder uit uw golftas moeten halen, zodat u niet te kort of te ver ligt. De greens zijn zeer snel, maar ook heel mooi en uitdagend. Over de gehele golfbaan kunt u genieten van prachtige vergezichten.

Golf de Wimereux is in 1901 opgericht en een golfbaan met een grote historie. Golf de Wimereux ligt aan de kust op de krijtrotsen. Met mooi weer kunt u zelfs Engeland zien. Deze baan heeft zeer snelle greens en prachtige fairways. Wimereux is een echte ‘linkscourse’. Een aantal holes liggen in de duinen en zorgen voor de nodige hoogteverschillen, maar de meeste holes zijn wat vlakker. Deze golfbaan is een echte uitdaging en een heerlijke baan om te spelen.