Hotel Gut Apeldör

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
395 KM Groningen
413 KM Enschede

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het noordwesten van Duitsland hebben wij een zeer mooie bestemming gevonden op ongeveer drie uur rijden van Groningen. Hotel Gut Apeldör ligt 115 kilometer ten noordwesten van Hamburg en is een bestemming waar nog relatief weinig golfende toeristen komen. Dit gedeelte van Duitsland bevindt zich ver van alle drukte en is de ideale bestemming om even bij te komen van een druk bestaan. Hotel Gut Apeldör is geopend in 2005 en is dus een nieuw hotel en het hotel ligt aan de golfbaan. Wij bieden u de Komfort kamers in dit mooie hotel. De kamers zijn allen voorzien van een ruime badkamer met bad en douche en een toilet, een telefoon met directe buitenlijn, een kleurentelevisie en een minibar. De kamers kijken uit over de golfbaan en u kunt dan ook genieten van een mooi, rustgevend uitzicht. Het hotel ligt in een mooie omgeving, niet ver van de Noordzeekust. Hotel Gut Apeldör beschikt over een sauna, waar u voor of na de ronde lekker kunt ontspannen.

Wij kunnen het restaurant zeer aanraden. De keuken heeft een specialisatie in mediterrane gerechten en de bekendste mediterrane gerechten worden hier dan ook met liefde bereid. Tevens zijn er ook veel lokale gerechten die met plezier geserveerd worden. Ook voor of na het diner kunt u terecht in dit restaurant voor een drankje of een hapje.

Golfen doet u op de ‘Big Apple’. Speciaal voor onsl hebben zij de deuren voor de ‘Big Apple’ ook voor golf(st)ers met een GVB geopend, want eigenlijk mogen er alleen golfers met een handicap spelen. Indien u via ons boekt mag u dus ook met een GVB op de baan.

Deze golfbaan is redelijk vlak, maar allesbehalve gemakkelijk. De baan kent acht grote waterhindernissen die zeker van invloed zijn op uw ‘coursemanagement’. Er zijn ook veel bomen waar u rekening mee dient te houden, maar nog moeilijker wordt de baan door de ‘ruige rough’. De baan is niet smal, maar als u buiten de semi-rough komt, dan wordt het heel lastig om de bal uit de dikke plukken helmgras te krijgen. De baan is een absolute uitdaging voor golf(st)ers van ieder niveau. Er golfen weinig mensen op deze baan en golfen in Duitsland is dan ook echt heerlijk rustig.

Het hotel bevindt zich vlakbij de Noordzee, dus u kunt hier heerlijk wandelen en in de zomer natuurlijk lekker op een strandstoel gaan liggen. Andere mogelijkheden zijn fiets-of wandeltochten, maar ook vindt u in de omgeving een aantal interessante musea en gebouwen met historie, die u kunt bezoeken