Hotel Grand Avignon

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1016 KM Breda
0 KM Golf Avignon

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het zuidoosten van Frankrijk op ongeveer een uur rijden boven Marseille ligt een schitterend golfhotel. Het hotel ligt op de golfbaan van Grand Avignon en bevindt zich op slechts tien minuten van het centrum van de bekende stad Avignon. Het prachtige hotel kijkt uit over een meer en dat geeft dus de nodige rust en ruimte om u heen. Dit viersterren hotel beschikt over 30 prachtige kamers en is dus kleinschalig. U rijdt het laatste stuk naar het hotel via een schitterende laan, waar de bomen als een soort erehaag op u staan te wachten. Eenmaal aangekomen gaat u naar uw heerlijke kamer die beschikt over airconditioning, , een haardroger, een zithoekje, een directe buitenlijn, een minikluisje en een kleurentelevisie. Tevens beschikt uw kamer over een luxe badkamer met alles wat u kunt wensen en een balkon. Het hotel beschikt ook over een heerlijk buitenzwembad, waar u voor of na het golfen heerlijk kunt ontspannen.

Het restaurant La Cuisine d’Olivier beschikt over twee verschillende zalen. In de ene zaal is de brasserie gevestigd, waar u met uitzicht dineert. U kunt hier genieten van heerlijke gerechten, maar voor zeer betaalbare prijzen. In de andere zaal bevindt zich het gourmet gedeelte waar u alleen à la carte kunt eten. Dit chique restaurant is schitterend aangekleed en dat zorgt net voor de juiste sfeer, zodat u hier kunt genieten van een avondvullend diner. De keuze uit de vele wijnsoorten maakt uw diner helemaal compleet.

De golfbaan van Grand Avignon is een topbaan. Deze golfbaan is overal omzoomd door dikke bossen en is zeker niet makkelijk. De baan is ruim 6.000 meter lang en door de bomen zult u regelmatig in lastige posities komen te liggen. De golfbaan heeft, zoals veel banen in Frankrijk, 18 zeer snelle greens en dat zorgt ervoor dat u regelmatig 3 putts nodig zult hebben. Natuurlijk geniet u 18 holes lang van deze geweldige golfbaan, maar let op, er bevinden zich op 13 holes waterhindernissen welke zo aangelegd zijn dat u maar beter kunt zorgen dat u genoeg ballen bij u heeft. U speelt deze baan de eerste keer om de baan te verkennen en pas vanaf de tweede keer zult u in staat zijn om een goede score af te leveren. Natuurlijk is de ontspanning het belangrijkste van uw golfreis, dus een goede score is niet noodzakelijk.

Het hotel bevindt zich op een uur rijden van de kust, dus u kunt gerust even een dagje aan het strand liggen. Tevens kunt u heerlijk een dagje rondneuzen in de mooie stad Avignon, welke een behoorlijk aantal historische gebouwen herbergt. U bevindt zich hier ook heel dichtbij de Mont Ventoux, waar u natuurlijk even een kleine beklimming met de fiets kunt wagen, maar dat zal wel de nodige spierpijn opleveren