Hotel Golf du Medoc

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
999 KM Breda
0 KM Golf du Medoc

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op de 36 holes golfbaan van Golf Du Medoc ligt een prachtig hotel. Met 79 kamers staat dit hotel garant voor een heerlijk verblijf op een zeer rustige plek. Hotel Golf Du Medoc ligt ongeveer 50 km ten westen van Bordeaux en is zeer goed te bereiken met de auto, maar ook het vliegveld van Bordeaux ligt op slechts een half uur rijden. Het hotel is prachtig en opgebouwd uit hout en glas. Hierdoor is het altijd licht in het hotel, ook als de zon niet schijnt.

De kamers beschikken allen over een flatscreen televisie, een kluisje, een internetaansluiting, een ruime badkamer met douche en een apart toilet. Ook kunt u terecht in het uitgebreide Spa & Wellnesscentre. U kunt hier terecht voor massages en reflex therapie, maar ook kunt u hier terecht voor het verwarmde binnenzwembad of u kunt plaatsnemen in één van de stoomkamers. De toegang tot het Spa & Wellnesscenter is niet gratis.

Het restaurant le Table du Médoc ligt naast de 18e green van de Chateaux holes. Dit grillrestaurant geeft gegarandeerd een mooi uitzicht over de golfbaan en alleen de fijnste ingrediënten worden hier gebruikt. Wij raden het zeer aan om hier te dineren. Hier worden veelal lokale gerechten geserveerd en de beste wijnen uit de Médoc worden hier geserveerd.

Golf du Médoc beschikt over twee prachtige 18 holes golfbanen. De 18 holes van de Châteaux golfbaan zijn ruim 6300 meter lang en dat maakt het een geweldig lange golfbaan. Vele kampioenschappen zijn reeds gespeeld op deze golfbaan, die we nog het best kunnen omschrijven als een ‘links’ golfbaan. Waterhindernissen komt u hier niet tegen, maar de lengte maakt de afwezigheid van waterhindernissen ruimschoots goed. De greens zijn zeer snel en de bunkers diep. U zult direct merken dat het hier om een echte championship course gaat en dat het niet eenvoudig is om een goede score te maken.

De andere 18 holes ‘Vignes’golfbaan is iets korter, maar toch heel lang. Deze golfbaan wordt gekenmerkt door brede fairways, veel helmgras en hoogteverschillen. Ook voor deze baan geldt dat het een echte uitdaging is om te scoren. Maar het is een genot om op deze twee golfbanen te mogen spelen.     In de omgeving kunt u alle watersporten beoefenen. Binnen een half uur rijden liggen diverse stranden. Tevens ligt de stad Bordeaux binnen een half uur rijden en kunt u hier deze mooie stad vol klassieke gebouwen bezoeken.