Hotel Golf Dolce Chantilly

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
369 KM Breda
29 KM Charles de Gaulle Airport
0 KM Golf Dolce Chantilly

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Dolce Chantilly is een prachtig vier sterren hotel waar u zich direct thuis zult voelen. Dit hotel biedt een combinatie van een heerlijke ambiance en vriendelijke service, waarvoor de kundige staff van het hotel garant staat. Het hotel Dolce Chantilly is gebouwd in de typische Ile-de-France stijl. Alle 202 hotelkamers, juniorsuites en suites bieden uitzicht op het schitterende bos of een prachtig uitzicht over de golfbaan. Overigens bieden alle kamers airconditioning, voor de warme nachten. Tevens beschikken de kamers over een eigen kleurentelevisie, een directe telefoonlijn en een uitgebreide minibar. Hotel Dolce Chantilly ligt net boven Parijs en met een paar uurtjes rijden bent u er zo, dus ook voor een shortbreak raden wij deze locatie aan.  Hier staan een binnen- en een buitenzwembad tot uw beschikking, een trimbaan, een Healthclub , een sauna, een stoomcabine, gratis internettoegang en nog veel meer.

Naast prachtige kamers en een schitterende golfbaan biedt het hotel 3 restaurants, die ieder zeer veel variatie in spijzen en prijzen bieden. De diners die in de arrangementen genoemd zijn worden geserveerd in restaurant le Sulky. Dit restaurant is uitstekend en er zijn regelmatig nieuwe menu’s die worden afgewisseld met heerlijke buffetten. Wilt u specifiek à la carte eten, dan willen wij u verzoeken om dit duidelijk aan te geven. U dineert dan in restaurant la Carmontelle met één Michelin ster, waar een topkok met zijn kundige staf iedere avond voor u klaar staat. U betaalt dan Euro 25 ,- extra per diner. Verder vindt u nog 2 bars, waar u heerlijk nog even kunt nagenieten van uw ronde(n).

De Golfbaan van Chantilly is een baan die absoluut een groot genot is om te spelen. Het leukste aan deze baan is dat men op hole 1 denkt op een polderbaan te staan, terwijl de rest van de holes totaal anders zijn. Het is een baan die ‘linksachtig’ te noemen is. Er zijn kleine hoogteverschillen en heel veel helmgras. Wij adviseren u vooral recht te slaan. Eén van de mooiste holes is hole 11, een par 5 van 500 meter, waar met het tweede schot de green haalbaar is. Deze hole moet afgesneden worden en dan slaat u over een vallei die totaal is gevuld met helmgras van een halve meter hoog. Een andere schitterende hole is hole 12, waar deze zelfde vallei weer in spel komt. Indien de green gemist wordt is een bogey of een double bogey zo gemaakt. De baan beschikt over zeer snelle greens en er zijn een aantal hele diepe grasbunkers die heel lastig zijn. De baan is echt de moeite om meerdere keren te spelen. Deze baan kunt u spelen met GVB.

Verder kunt u hier natuurlijk genieten van de omgeving die vele attracties kent, het onovertroffen kasteel van Chantilly is echt zeer de moeite waard om te bezoeken. Het gebouw is echt schitterend en hier bevindt zich de tweede grootste kunstcollectie van Frankrijk, een absolute aanrader om te bezoeken. Wat dacht u van het stadje Senlis dat een Kathedraal heeft uit 1153, een absoluut meesterwerk van de Gothische architectuur. Natuurlijk raden wij een bezoekje aan de lichtstad Parijs aan, waar de overbekende Eiffeltoren en het Louvre op het menu staan.