Hotel Golf de Saint Saens

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
405 KM Breda
433 KM Eindhoven
0 KM Golf de Saint Saens

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op slechts 405 kilometer van Breda hebben wij in Frankrijk wederom een fantastisch hotel voor u gevonden op de golfbaan van Saint Saens. Wij hebben een heerlijk rustig kasteel ontdekt met slechts 7 kamers waar u zich echt een koning(in) zult voelen. Dit kasteel kijkt uit op de prachtige golfbaan waardoor u vanuit uw kamer altijd een heerlijk uitzicht heeft. Het oorspronkelijke kasteel dateert uit de 15e eeuw, maar is volledig herbouwd in de 18e eeuw. Dit prachtige kasteel heeft haar oorspronkelijke staat behouden en de oude stijl is hier terug te vinden in een mix met moderne faciliteiten. De kamers beschikken allemaal over een fantastische badkamer, een kleurentelevisie en alle kamers zijn ruim.   Indien de kamers van het château vol zijn, dan hebben wij een heel mooi alternatief. De herenboerderij die naast het château ligt biedt ook zestien kamers. Deze kamers zijn modern ingericht maar de oorspronkelijke houten dwarsbalken zijn nog in deze kamers verwerkt wat een prachtig gezicht is.

Het restaurant heeft heerlijke menu’s en is zeer goed betaalbaar. Franse kookkunst gaat hier hand in hand met de Europese keuken en iedereen zal hier zijn of haar favoriete menu tegenkomen. Iedere avond krijgt u maar liefst een viergangendiner geserveerd.

De golfbaan van Saint Saens bestaat eigenlijk uit 3 totaal verschillende onderdelen, de eerste 6 holes worden door water gedomineerd en deze liggen op zeer interessante plaatsen. Het tweede gedeelte wordt gedomineerd door heel veel bomen die hier al heel lang staan en de in verhouding nieuwe baan gaat dan ook prachtig op in de oude bossen. Het derde en laatste gedeelte ligt op een hoger gelegen plateau dat gedomineerd wordt door wind, heuvels en veel bunkers. De rode draad tijdens uw ronde bestaat uit prachtige greens en een werkelijk fantastische omgeving. Aangezien het hotel zich slechts op 10 minuten van de zee bevindt kunt u hier alle watersporten beoefenen of ‘s zomers gewoon lekker langs het strand wandelen voor of na een ronde golf. Ook kunt u heerlijke boswandelingen maken in de prachtige omgeving. Verder zijn er musea, wijnhuizen en andere bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.

.