Hotel Golf de Montgriffon

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
396 KM Breda
20 KM Charles de Gaulle Airport
0 KM Golf de Montgriffon
16 KM Golf de l' Isle Adam
45 KM Golf Château de Raray

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op minder dan 400 kilometer van Breda hebben we wederom een fantastische locatie ontdekt met het hotel op de golfbaan. Dit hotel heeft 54 kamers die behoorlijk ruim zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers kijken uit over de prachtige golfbaan van Mont Griffon en dat gaat nooit vervelen! Het hotel ligt net boven Parijs, maar in tegenstelling tot deze grote stad vindt u hier een oase van rust. Het hotel beschikt over een restaurant met verschillende menu’s en diverse specialiteiten. U kunt hier van luxe tot zeer luxe eten en dat alles voor een redelijke prijs. Deze golfbaan heeft één van de grootste oefenbanen van Europa met 305 afslagplaatsen, waarvan 110 overdekte afslagplaatsen. De golfbaan van Montgriffon is werkelijk prachtig te noemen. Er zijn 36 holes aanwezig, waarvan 27 holes championships course en een 9 holes par 3 baan. U kunt hier kiezen uit de 18 holes baan met een par van 72 en een 9 holes baan met een par van 36. De holes bevinden zich in een zeer bosrijke omgeving, maar ook zijn er uitdagende waterhindernissen die uw ronde zeer interessant zullen maken. Een behoorlijk aantal fairway bunkers en greens waar een goed gelezen putt ook echt “valt” maken uw verblijf uiterst aangenaam.

In de omgeving kunt u ook golfen op Dolce Chantilly, Château de Raray en Golf de l’Ilse Adam. Dolce Chantilly is een mooie golfbaan. Deze is vlak, maar heeft wel veel verhoogde greens, waardoor de approachslagen niet gemakkelijk zijn. Ook hebben de greens veel hoogteverschillen zodat putten niet een uitdaging is.

Château de Raray is ook een redelijk vlakke, maar uitdagende golfbaan. Bijna alles holes liggen tussen de bomen en een aantal holes zijn heel smal. Uw gehele ronde zult u genieten, maar het uitzicht op het château op de laatste hole is echt schitterend.

Golf de l’Ilse Adam is echt een geweldige golfbaan. Deze golfbaan heeft heel veel hoogteverschillen, moeilijke doglegs en grote bunkers. Ook de lengte van de golfbaan speelt hier een belangrijke rol. Een goede score is zeker mogelijk, maar dan dient u een hele goede dag te hebben.

Het hotel bevindt zich op slechts enkele tientallen kilometers van ‘de lichtstad’ Parijs waar u natuurlijk heerlijk een dag of een avond naartoe kunt gaan tijdens uw verblijf. Parijs kent duizenden restaurants en lunchrooms waar u naartoe kunt gaan voor een heerlijk maal. Natuurlijk is Parijs ook de stad om te ‘shoppen’ en voor de echte liefhebbers is Parijs dus ‘the place to be’. Natuurlijk vindt u in de omgeving ook de nodige kastelen die moeite waard zijn om te bezoeken of u kunt hier uren gaan wandelen of fietsen indien u na uw ronde nog energie over heeft.