Hotel Golf de Clécy

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
593 KM Breda
0 KM Golf de Clécy

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Normandië (Frankrijk) troffen wij de mooie golfbaan Golf de Clécy aan. Het terrein ligt op 100 hectare en de golfbaan en het hotel en het clubhuis zijn dan ook ruim van opzet. Een deel van het hotel ligt in de buitenverblijven van de herenboerderij en zijn uitgerust met een eigen badkamer, een kleurentelevisie en andere voorzieningen zijn aanwezig.  U kunt zelf beslissen of u bij de kamers bij de puttinggreen of bij de kamers aan de 18e green wilt slapen (uiteraard afhankelijk van de bezetting). De kamers beschikken over WiFi, een kleurentelevisie, goede bedden en een ruime badkamer.

Het restaurant serveert traditionele, verse gerechten. Deze gerechten zijn doorgaans bereid met verse kruiden. Het restaurant beschikt over drie zalen en in de zomer kunt lekker op het terras met uitzicht over de golfbaan dineren.

De golfbaan is een oase van rust, weg van het drukke Nederland. De golfbaan van Clécy ligt op de top van een heuvel en u heeft dus overal een prachtig uitzicht. Soms zullen u drives even in de lucht verdwijnen alvorens te landen op de heuvelachtige fairways. Iedere hole van Clécy zal u nog lang bij blijven. De baan is bijna 6.000 meter lang, maar de longhitters zijn niet altijd in het voordeel, want tactiek is vereist en u krijgt het niet cadeau op deze baan. De baan is vrij open, maar kent dus veel hoogteverschillen. Hole 10 kunt u zelfs op twee manieren spelen.

In de directe omgeving vindt u veel ruige natuur en u zult hier vooral genieten van het groen en de vele stroompjes en het riviertje de Orne. Ook de molen Moulin du Vey hoort precies thuis in deze omgeving.