Hotel Golf Charmeil

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
720 KM Breda
0 KM Golf Charmeil
33 KM International Golf de Grenoble
49 KM Golf Correncon

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net ten Westen van Grenoble in Frankrijk vindt u het mooie golfhotel Charmeil. Dit hotel bevindt zich op de golfbaan en alle kamers hebben uitzicht op de bergketens die daarom heen liggen en uiteraard kijkt u vanuit de slaapkamer zo uit op de golfbaan. Het hotel beschikt over 49 kamers en deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een badkamer, satelliet tv en een directe telefoon. Dit drie sterren hotel schuift u een perfect ontbijtbuffet voor, waar u van zult genieten. Het hotel is vastgebouwd aan het clubhuis en u hoeft dan ook niet ver te lopen vanaf de 18de green naar uw slaapkamer. Het hotel beschikt ook over een buitenzwembad en hier kunt u na en voor het golfen even rustig zwemmen.

U kunt hier genieten van een heerlijk diner of een uitgebreide lunch in het restaurant. U kunt hier kiezen uit vele, mooie gerechten die vaak met kruiden bereid zijn.  U zult ook genieten van het uitzicht over de golfbaan.

U kunt kiezen uit drie golfbanen, het hotel ligt aan de golfbaan Grenoble de Charmeil, maar u kunt ook nog twee andere banen spelen indien u bereid bent even een half uurtje te rijden. Er is geen toeslag voor de overige banen dus u bent vrij in uw keuze. De andere twee banen zijn golfbaan Correncon en Vercors en de golfbaan International Golf de Grenoble. De thuisbaan van het hotel is een zeer gevarieerde baan met daarin afwisselend, waterhindernissen, reliëf en hoge bomen en snelle greens. De overige banen kenmerken zich vooral doordat zij wat hoger liggen en er wat meer reliëf in het spel komt, maar voor alledrie de golfbanen geldt dat ze echt schitterend zijn en een genot om te spelen.

Ook in de omgeving is zeer veel te zien, wat dacht u van het museum dat geheel gewijd is aan de Franse revolutie of één van de meest heftige treinsporen van Europa, het Walibi park, of op de Mississippi boot varen of toch maar naar het schoenen museum. Er is nog veel meer te doen en te zien in deze spectaculaire omgeving, maar wij nodigen u uit om dit zelf te ontdekken.