Hotel Golf Albon

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
860 KM Breda
0 KM Golf Albon

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net onder Lyon kwamen wij de prachtige golfbaan van Albon tegen. In combinatie met het Resotel hotel, dat zich op de baan bevindt is dit een mooie en zeer betaalbare bestemming. Bent u onderweg naar Zuid-Frankrijk, dan is dit een ideale bestemming om één of meerdere nachten te verblijven. Het hotel beschikt over zeer ruime kamers die allen voorzien zijn van een ruime badkamer, een haardroger, een kluisje, een minibar en een kleurentelevisie. Albon beschikt over een buitenzwembad, waar u heerlijk kunt zwemmen en zonnen in de zomermaanden.

Het restaurant is in het clubhuis en u kunt hier genieten van simpele gerechten, maar ook wordt de Franse keuken hier geserveerd met veel lokale gerechten. U krijgt hier ook iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De golfbaan van Albon is echt een onzettende mooie golfbaan. De golfbaan ligt op een grondgebied van 120 hectare en dat is bijna uniek voor een golfbaan. Er zijn echt heel veel hoogteverschillen, wat de baan heel uitdagend maakt. We raden u aan de baan met een buggy te rijden, aangezien lopen echt zwaar is. De golfbaan van Albon is een echte bosbaan die om het kasteel van Albon heen gebouwd is.  De golfbaan is vrij lang en toch redelijk smal, dus op veel holes doet u er goed aan om af te slaan met een ijzer. Wat dacht u van de 17e hole van 584 meter, deze hole is een ware test voor uw score. Al met al is golfen op Albon met geen enkele golfbaan in Nederland te vergelijken. Wij raden u echt aan om hier een keer te gaan golfen. Dankzij het microklimaat kunt u hier het hele jaar door golfen.

In de directe omgeving ligt Lyon, een miljoenenstad, waar van alles te doen is. U kunt hier winkelen, uitgaan en cultuur bekijken. Deze bestemming is ideaal voor een ieder die even rustig wil stoppen op weg naar Zuid-Frankrijk. Vanaf Albon is de Côte d’Azur nog slechts 400 kilometer rijden.  Deze arrangementen zijn gebaseerd op twee personen die verblijven in een tweepersoonskamer en de prijs is per persoon.