Hotel Fuerte Marbella

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
59 KM Malaga Airport
5 KM Rio Real
7 KM Marbella Golf
15 KM Atalaya Golf
16 KM Los Arqueros Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Marbella vonden wij het prachtige Hotel Fuerte Marbella met uitzicht op zee. Dit hotel ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Marbella en is de ideale basis voor een gezellige avond uit in dit leuke stadje. Marbella is vooral een stdje dat bekend is bij de jetset en u zult hier fantastische avonden beleven. Het hotel is luxe ingericht en de kamers zijn zeer comfortabel. Alle kamers over een luxe badkamer, airconditioning, een kluisje, een haardroger, een kleurentelevise en gratis WiFi. Tevens kunt u heerlijk ontspannen in één van de twee zwembaden, het Turks stoombad of in de sauna.

U kunt heerlijk dineren in restaurant Olivio. U kunt hier iedere avond aansluiten bij het dinerbuffet, dat vele vis-en vleesspecialiteiten te bieden heeft. Het is ook mogelijk om in de Beach Club te dineren, waar vooral vis en rijst opgediend wordt. Na uw diner kunt u heerlijk ontspannen in de piano bar of de koffiebar.

U kunt hier kiezen uit vier golfbanen, Rio Real, Los Arqueros, Marbella Golf en Atalay Golfclub. Deze golfbanen liggen allemaal binnen 15 minuten rijden van het hotel. Rio Real Golfclub ligt aan zee en is een prachtige golfbaan. Gedurende uw ronde kijkt u op meerdere plaatsen uit over zee. Tijdens uw ronde dient u over diverse grote waterhindernissen te slaan met daarin hele mooie fonteinen. De vele hoogteverschillen en het perfecte onderhoud maken de golfbaan echt tot een plaatje.

Atalya Golf, hier speelt u de New Course. De golfbaan is heel erg groen en heel mooi, maar niet heel erg moeilijk. De hoogteverschillen en vergezichten zijn zeer de moeite waard. Ook deze golfbaan is goed onderhouden en een genot om te spelen. Het is mogelijk om de Old Course te spelen, maar die is een stuk duurder.  Los Arqueros Golf is ook een bijzonder mooie golfbaan. Ook hier vindt u heel veel hoogteverschillen. Deze golfbaan is ontworpen door Severiano Ballesteros en voor alle golfbanen die door ‘Seve’ zijn ontworpen, geldt dat de lage handicappers een zware klus hebben om hun handicap te spelen. Snelle greens, lastige bunkers en veel bomen. Kortom een meesterwerk.

Ook Marbella Golf is een schitterende golfbaan. Op hole acht (par 3 hole ) dient u een hoogteverschil van maar liefst vijftig meter te overbruggen. Dat is niet gemakkelijk. Ook deze golfbaan wordt gekenmerkt door veel hoogteverschillen, prachtige vergezichten en uitzicht over zee. Ook komen op deze golfbaan veel struiken en bossen in het spel. Echt een topgolfbaan. In de omgeving van het hotel is heel veel te doen, alle denkbare watersporten zijn hier te beoefenen, u kunt hier prachtige boten bewonderen. Ook kunt u lekker wandelen over de boulevard en aanschuiven bij één van de vele restaurantjes.