Hotel Domaine de Vaugouard

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
506 KM Breda
0 KM Golf Domaine de Vaugouard

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Parijs hebben wij voor u weer een prachtige nieuwe locatie ontdekt. Domaine de Vaugouard is een schitterend gerenoveerde boerderij die de kwalificatie van vier sterren meer dan verdient. Het hotel beschikt over verschillende soorten kamers, maar allemaal hebben zij de kwalificatie van luxe. De oude tijd herleeft hier voor u, maar dus wel met moderne luxe. U kunt verblijven in de zeer luxe herenboerderij of in het château zelf. Iedere kamer is van alle luxe voorzien en de kamers zijn behoorlijk ruim van opzet. Heel veel kamers kijken ook uit over golfbaan en wij proberen voor u natuurlijk de kamer met het mooiste uitzicht te bemachtigen.

Het château beschikt ook over vijf tennisbanen en een paardrijcentrum voor de liefhebbers. Tevens beschikt het hotel over een ‘healthclub’, met een sauna en een zwembad. Mocht u dus nog niet genoeg beweging hebben gehad tijdens het golfen, dan kunt u zich nog even extra moe maken met bovenstaande mogelijkheden. Het restaurant is een hele goede plaats om te verblijven, immers de typisch Franse keuken met al haar specialiteiten wordt hier opgediend en voor iedereen is er wel een heerlijk diner of een menu. Mocht u het niet op de kaart vinden dan bereidt het personeel met genoegen iets anders voor u. In de zomer kunt u lunchen of dineren op het terras met een schitterend weids uitzicht over de golfbaan en genieten van de ondergaande zon.

De golfbaan zelf is schitterend aangelegd en absoluut een topbaan te noemen. U vindt hier hagelwitte bunkers, snelle greens en bomen, heel veel bomen. We zouden Golf de Vaugouard zeer zeker als bosbaan mogen kwalificeren.  Natuurlijk maakt dit de baan zeer uitdagend en wij raden u aan met uw verstand te spelen. Ook zijn er een aantal zeer interessante waterhindernissen in de baan verwerkt. Ieder rondje dat u speelt op deze baan zal een heerlijke ronde zijn en een ronde waar u met plezier aan terugdenkt.

In de omgeving is heel veel te doen, want u zit op slechts een uurtje van Parijs, één van de grootste en mooiste steden van Europa. Natuurlijk is een bezoekje aan deze stad de moeite waard, met duizenden restaurantjes, bars en clubs kan uw dag/avond in Parijs niet meer stuk. Ook bevindt u zich hier midden in een bekende wijnstreek bij uitstek en kunt u een bezoekje brengen aan een wijnhuis, of één van de vele musea of kerkjes die hier te vinden zijn. Verder zijn er mogelijkheden tot fietsen en wandelen in de directe omgeving.