Hotel Domaine de Châteauneuf

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1138 KM Breda
65 KM Toulon Airport
0 Golf domaine de Châteauneuf
32 KM Golf Servanes
43 KM Golf Marseille la Salette

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op een half uur ten noorden van Marseille hebben wij een prachtig hotel ontdekt bij het plaatsje Nans-Les-Pins. Het schitterende Domaine de Château Neuf ligt op de golfbaan en is zeer goed aan te rijden.Dit hotel stamt uit de 18e eeuw en werd vroeger gebruikt als overnachtingsplaats door pelgrims. Andere beroemde gasten waren de familie van Napoleon. Terwijl hij aan het vechten was in Toulon zat zijn familie veilig in dit heerlijke hotel. Het hotel beschikt over 30 luxe kamers en deze zijn allen voorzien van alle luxe die een golfer zich maar kan wensen. Iedere kamer beschikt over een kleuren TV, een perfecte badkamer, een minibar, een haardroger en nog veel meer. Vanuit de kamers heeft u een schitterend uitzicht over de baan of u kijkt uit op de prachtige bergketen.

De golfbaan is echt prachtig en gedurende de gehele ronde heeft u een prachtig uitzicht op het gebergte van La Sainte Baume. Verder is de golfbaan gelegen in een zeer groene streek en is het dus de gehele ronde een genot om hier te spelen. de vele hoogteverschillen zorgen ervoor dat u zelden rechtstaat tijdens uw slag en dat maakt de golfbaan nou juist zo leuk. Verder zult u verrast zijn door de snelheid van de greens en de parelwitte bunkers.  Mocht u toch andere golfbanen willen spelen dan kunt u kiezen uit de golfbanen van Servanes en Marseille la Salette. Zowel Servanes als Marseille La Salette vallen in de categorie lastige banen. Het is moeilijk om een goede score te halen, dankzij de snelle greens en talrijk aanwezige bomen.

Het hotel ligt in een mooie, groene omgeving. Er is hier genoeg te beleven in de directe omgeving. U kunt musea bezoeken, mooie kerken ontdekken, maar kunt hier bij één van de veel restaurants naar binnen wandelen voor een goede lunch of een heerlijk diner.