Hotel Dolce Fregate

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1151 KM Breda
43 KM Toulon Airport
0 KM Golf Dolce Frégate

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Zon, zee, golf en genieten staan garant voor een perfecte golfreis die u natuurlijk via ons boekt. Een aanwinst waar wij trots op zijn is onze samenwerking met het schitterende Dolce Frégate aan de Middellandse zee. Zowel vanuit uw kamer als tijdens het golfen geniet u van een werkelijk schitterend uitzicht over de zee. De kamers beschikken allemaal over luxe zoals u het graag ziet, namelijk een ruime badkamer, airconditioning, een minibar, Wifi een kleurentelevisie en zelfs een bureau. Deze golfbaan waar het hotel aan ligt beschikt over 27 holes en is één van de mooiste van Europa en is aanbevolen door de PGA en die status krijg je natuurlijk niet zomaar. Naast de schitterende golfbaan beschikt het hotel ook nog eens over een zwembad, een indoor fitness complex, twee sauna’s, een jacuzzi, een massage kamer en zelfs over een mogelijkheid om aan de aerobicslessen mee te doen!

Uiteraard kunt u hier ook geweldig dineren in de Brasserie La Restanque waar u kunt genieten van de heerlijke Provencaalse keuken. De heerlijke lokale gerechten bestaan zowel uit vlees als vis en worden hier perfect bereid tegen zeer schappelijke prijzen. Les mas des Vignes is het luxe restaurant waar u van een iets exclusievere keuken kunt genieten.

Een ronde golf op Dolce Fregate is een ervaring op zich. Er zijn veel hoogteverschillen die te overwinnen dienen te worden, maar wat u vooral zal bijblijven is het practige uitzicht dat de golfbaan u biedt. Aangekomen op de tiende hole van Dolce Fregate heeft u een panoramisch uitzicht dat zo wijds is dat het lijkt of u de kromming van de aarde kunt waarnemen met het blote oog. Dolce Fregate is echt één van de mooiste golfbanen van Frankrijk, mede dankzij de snelle greens en de geweldige staat van onderhoud van de golfbaan.

Hotel Dolce Frégate is ook perfect voor uitstapjes aangezien de adembenemende kust hier zeker verkend moet worden. U treft hier de plaatsjes Bandol en St Cyr sur Mer aan. Tevens vindt u hier beroemde wijnhuizen en verder kunt u in de nabije omgeving duiken, zeilen, maar ook cruises maken en vissen. Iedere dag wordt dus een belevenis tijdens deze golfreis.