Hotel de Wilmersberg

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
15 KM Enschede
143 KM Utrecht
7 KM Golfbaan 't Rijk van Sybrook
17 KM Golfbaan Bad Bentheim

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Veel golf(st)ers vinden het heerlijk om ook de prachtige hotels en golfbanen binnen Nederland te ontdekken, vandaar dat wij weer een heerlijke golfreis voor u hebben samengesteld.

Het hotel Landgoed de Wilmersberg ligt te midden van een meer dan 1000 hectare groot eeuwenoud natuurgebied. U verblijft op één van de luxe kamers. Deze luxe kamers worden terecht zo genoemd, want ze beschikken allemaal over een terras of een Frans balkon, airconditioning, sfeerverlichting, Canal+ TV, schrijfbureau, een zitje, een ruime garderobe met kastruimte, een broekenpers, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een laptopsafe en laptopaansluiting.

Restaurant ‘t Farwick dat zich in het hotel bevindt staat garant voor een avond genieten van culinaire topprestaties. De zorgvuldig samengestelde menu- en wijnkaart reflecteren de eigentijdse stijl van koken. Wilt u zich op en top Landlord of Landlady wanen, dan kunt u een originele High Tea laten serveren.

U kunt golfen op de golfbanen van ‘t Sybrook en Bad Bentheim (DE). De Golfbaan ‘t Sybrook is een prachtige golfbaan die ligt in een zeer bosrijke omgeving. Golfbaan ‘t Sybrook ligt op een deel van een oud landgoed. Het is een echt volwassen en volgroeide bosbaan. Tevens is er door de architect voor gezorgd dat zich op verscheidene holes een karakteristiek Twents coulissenlandschap voor de golf(st)er ontvouwt, dat schitterende doorkijkjes oplevert.

De vele reeds bestaande rhododendrons sieren verschillende holes, wat in de bloeitijd een prachtig gezicht is. De fraaie waterpartijen komen geregeld in het spel. U dient dus tijdens de gehele ronde uw concentratie te behouden, anders wordt het lastig om een goede ronde te maken. Wij kunnen u beloven, of u nu een goede of slechte ronde zult spelen dat u erg zult genieten van deze schitterende baan.   Bad Bentheim is een golfbaan met een behoorlijk aantal waterhindernissen en ook veel bomen. Deze baan is vlak, maar dat wordt goedgemaakt door snelle greens en de vele bunkers die vaak in spel komen. Regelmatig is het slim om de driver in de tas te laten en wellicht een ijzer af te slaan, zodat een goede score binnen handbereik blijft.

Het hotel beschikt over tennisbanen waar u voor of na een rondje golf nog even de spieren extra kunt trainen. Ook kunt u wandelen door het 14 hectare grote park dat om het hotel heen ligt met zeer bijzondere bomen en struiken. De streek wordt bovendien doorkruist door een groot aantal fiets- en wandelpaden. In beautycentrum ‘Art of Beauty Wilmersberg’, kunt u zich ontspannen met gezichts- en lichaamsbehandelingen waarbij de kwalitatief, hoogwaardige producten van ‘La Prairie’ en ‘Clarins’ worden gebruikt. Hier vindt u tevens een overdekt zwembad, whirlpool, sauna met dompelbad en een Turks stoombad.