Hotel de Reiskoffer

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
91 KM Utrecht
16 KM Golfbaan de Turfvaert

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Noord-Brabant vlakbij Roosendaal hebben wij samen met het mooie Golden Tulip Hotel de Reiskoffer een golfreis samengesteld. Dit hotel ligt in een voormalig klooster waar de sfeer van vroeger behouden is gebleven. Dit hotel is een vier sterenhotel en daar mag u dan ook de nodige luxe bij verwachten.

U ontbijt bijvoorbeeld in de prachtige sfeervolle kapel, met echte kroonluchters en glas-in-lood-ramen. U start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Het hotel beschikt over 56 kamers en deze zijn allen voorzien van een aparte badkamer met ligbad/douche en toilet, een kluisje, een ruim bureau, een minibar, koffie- en thee faciliteiten, een terras of een ruim balkon en een telefoonaansluiting.

U krijgt in de brasserie een zeer smakelijk driegangen diner geserveerd op de dag van aankomst. U zult hier in alle rust van uw diner kunnen genieten en een uitgebreide wijnkaart maakt uw diner natuurlijk compleet. Ook voor ‘natafelen’ is deze Brasserie een zeer geschikte ruimte.

Op enkele minuten rijden vindt u de zeer uitdagende golfbaan de Turfvaert. Deze golfbaan is relatief jong, maar zeer volwassen. Enkele waterpartijen en veel helmgras maken de golfbaan lastig. Ook de hoogteverschillen en de snelle greens maken deze golfbaan tot een grote uitdaging. U dient op iedere hole goed na te denken over welke club u gaat slaan.

Na een heerlijke ronde golf kunt u bijkomen in de geheel vernieuwde ontpanningsruimte met een sauna, dompeldouches, een whirlpool, een zonnebank en een Turks stoombad. Na de inspanning van de golfbaan kunt u hier echt heerlijk ontspannen. Ook heeft de omgeving van het hotel veel te bieden, wat dacht u van een bezoek aan de Basiliek in Oudenbosch, of diverse botanische tuinen, maar ook de pittoreske dorpjes in de omgeving zijn zeer aan te raden. Het hotel ligt ook op korte rijafstand van de plaatsen Roosendaal en Antwerpen. Natuurlijk is de Reiskoffer een ideale plaats om deze mooie steden te verkennen met veel mogelijkheden om te winkelen.