Hotel De Mergelhof

Land: België
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
30 KM Maastricht
172 KM Breda
0 KM Golfclub de Mergelhof

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net onder het drielandenpunt in België hebben wij een heerlijke golfbaan gevonden met een hotel met slechts tien kamers. De prima kamers zijn allen voorzien van een douche, een toilet en een prachtig uitzicht op golfbaan de Mergelhof. De Mergelhof bevindt zich in een prachtig natuur gebied en u komt hier dan ook echt tot rust. Vanuit uw kamer staat u binnen één minuut op de eerste tee en dat is echt ideaal. U krijgt hier iedere ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt geserveerd.

U dineert in een goed restaurant aan de golfbaan in het clubhuis met zeer betaalbare prijzen. Aangezien de Mergelhof zo dicht bij Nederland ligt kunt u hier na het golfen ook bitterballen bestellen. Na het heerlijke diner kunt u nog even genieten van een lekker glaasje Belgisch bier of juist één van de vele wijnsoorten die hier geserveerd worden.

De Mergelhof is een zeer heuvelachtige golfbaan en een echte uitdaging om te spelen. De baan is mooi onderhouden en gedurende uw ronde kunt u op vele plaatsen genieten van het uitzicht, maar let op, indien u te veel geniet van het uitzicht dan zal een goede score er niet inzitten. Blijf geconcentreerd en kies de juiste club op het juiste moment, dan is een goede score zeker mogelijk. Op doordeweekse dagen vraag de Mergelhof een maximale handicap van 36 en in het weekend een maximale hcp van 34.

Indien u nog zin hebt om een leuke stad te bezoeken, dan staat u binnen een half uur in Maastricht of binnen twintig minuten in Aken. Voor de bierliefhebbers, wijnliefhebbers en kaasliefhebbers is het erg leuk om de de Abdij van Val Dieu te bezoeken. Hier is men gespecialiseerd in het maken kaas, bier en wijn en dat alles op traditionele wijze.