Hotel de Keizerskroon

Land: Nederland
Verblijf:
Sterren: 4 sterren
88KM Amsterdam
136KM Rotterdam
19KM Golfbaan de Scherpenbergh

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Het prachtige Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo. De Keizerskroon is een luxe vier sterrenhotel waar u heerlijk tot rust komt. De Keizerskroon ligt in een mooie groene omgeving, waar u ook lange wandelingen kunt maken. In de comfortabele, royale 93 hotelkamers ontbreekt het u aan niets. Heeft u behoefte aan extra verwennerij? Vraag dan naar een luxe suite met gescheiden woon- en slaapgedeelte, romantische open haard en jacuzzi. Tevens kunt u op de vierde etage in het hotel ontspannen in de sauna, solarium, Turks stoombad en het verwarmde binnenzwembad, hét enige zwembad met een uniek uitzicht op een paleis het Loo! Tsaar Peter de Grote was één van de eerste gasten.

Voor een avond culinair genieten van bijzondere en verrassende gerechten bent u van harte welkom in restaurant “De Keizerskroon”. De chef-kok gaat met zijn team aan de slag met verse lokale en regionale producten om u heerlijk te laten genieten van een culinair verrassingsdiner. Dit kan, doordat er met liefde en passie voor het vak gekookt wordt. De sommelier kiest met zorg passende wijnen per gerecht. Dit zorgt voor de optimale wijn- en spijs combinatie. Zijn er ingrediënten waar u niet van houdt of die u niet mag eten? De keukenbrigade past zich met plezier aan. Kortom, heerlijk Koninklijk genieten in Restaurant De Keizerskroon. In het vernieuwde “Grand Café 1689” geniet u van heerlijke à la carte gerechten in een informele setting.

U kunt gaan golfen op de schitterende golfbaan de Scherpenbergh. Deze golfbaan is een oase van rust en ligt schitterend verscholen in de bossen. De Scherpenbergh is zeer goed onderhouden en absoluut een top golfbaan. U vindt hier snelle greens, een aantal zeer goed geplaatste waterhindernissen en een aantal zeer lange par 3′s. Deze par 72 baan heeft een par drie van bijna 180 meter en een van 220 meter. Zeker als het waait zult u hier een driver af moeten slaan. Golfen op de Scherpenbergh is absoluut genieten.

In de directe omgeving van het hotel is veel te doen. Na een korte wandeling staat u aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn met volop trendy winkels en uitgaansgelegenheden en aan de andere kant middenin het Kroondomein, oog in oog met het wild.
De omgeving leent zicht uitstekend voor wandelaars en fietsers. Voor een bezoek aan Paleis Het Loo, de Apenheul, Wildpark Het Aardhuis en Nationaal Park De Hoge Veluwe en/of het Kröller Müller museum regelt de receptie graag de entreekaarten voor u. Even op adem komen? Combineer dan uw bezoek met een ontspannen dag bij de Veluwse Bron. Ook hiervoor zijn de entreebewijzen bij onze receptie verkrijgbaar.

Vorstelijke grandeur met oog voor detail, persoonlijk en intiem. Dat zijn de juiste woorden wanneer u terugdenkt aan een verblijf in Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Kortom; Een gegarandeerd Koninklijk verblijf!