Hotel de Bloemenbeek

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
14 KM Enschede
146 KM Utrecht
4 KM Golfbaan 't Rijk van Sybrook
12 KM Golfbaan Bad Bentheim
51 KM Golfbaan Rheine

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ligt aan een kabbelende Bloemenbeek in het sterk glooiende Dinkeldal. De huidige Bloemenbeek is inmiddels bijna 50 jaren in het bezit van de hotelierfamilie Strikker. In twee generaties is de ruim 100 jaar oude voormalige boerderij met gelagkamer en herbergfunctie verbouwd tot een stijlvol en vermaard Landhuishotel. Ondanks deze voordurende vernieuwingen en renovaties op allerlei gebied straalt zij nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit.

De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boetiekachtig hotel met historie, stijl en internationale allure. Het hotel is prachtig gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare en beschikt over 57 kamers & suites. Het landgoed beschikt in de zomer over een tennisbaan en een bescheiden pitch & putt baan met 9 afslagmogelijkheden en 5 holes, uiteraard voorzien van hoogteverschillen, bunkers, en ecologische aangelegde waterhindernissen/poelen
Dit hotel is een absolute aanrader voor iedereen die graag in Nederland een korte golfreis wil maken. U verblijft in de zeer luxe kamers die allen op de eerste verdieping liggen en iedere kamer biedt een prachtig uitzicht over het Twentse coulissenlandschap. Deze kamers zijn allemaal voorzien van een ruime badkamer met bad en douche, een minibar, een kluisje, een notebookaansluiting, een wekkerradio en een bescheiden zithoek en gratis WiFi. Alle ingrediënten voor een perfect weekend zijn hier aanwezig.
De Bloemenbeek beschikt over een restaurant met één Michelinster waar u echt een avondvullend diner wacht en waar u kunt genieten van heerlijke wijnen. Tijdens het driedaagse arrangement dineert u maar liefst twee keer in dit restaurant en geniet u eenmaal van een driegangen diner en eenmaal van een geweldig vijfgangen diner. De Meesterkok zorgt ervoor dat het u die avond aan niets ontbreekt en u zult vaak terugdenken aan de romantische sfeer die hier heerst.
De Bloemenbeek heeft voor haar gasten ook de beschikking over een sprankelende Spa met een verkwikkend zwembassin, sauna, Turks stoombad, whirlpool, jetstream en tepidarium. U vindt hier ook een exclusieve Beautysalon . Mocht uw partner dus niet golfen, dan is dit ook een ideaal hotel om naar toe te gaan.

Natuurlijk hoort bij zo een schitterend arrangement ook een ruime keuze aan golfbanen. U kunt maar liefst kiezen uit 3 golfbanen, namelijk ’t Sybrook, Bad Bentheim (Duitsland) en de golfbaan Rheine (Duitsland). U vindt deze banen binnen een afzienbare afstand van het hotel en u hoeft dus nooit ver te rijden. De Golfbaan ‘t Sybrook (alleen mogelijk op doordeweekse dagen) is een prachtige golfbaan die ligt in een zeer bosrijke omgeving. Golfbaan ‘t Sybrook ligt op een deel van een oud landgoed. Het is een echt volwassen en volgroeide bosbaan. Tevens is er door de architect voor gezorgd dat zich op verscheidene holes een karakteristiek Twents coulissenlandschap voor de golf(st)er ontvouwt, dat schitterende doorkijkjes oplevert. De vele reeds bestaande rhododendrons sieren verschillende holes, wat in de bloeitijd een prachtig gezicht is. De fraaie waterpartijen komen geregeld in het spel. U dient dus tijdens de gehele ronde uw concentratie te behouden, anders wordt het lastig om een goede score te maken. Wij kunnen u beloven, of u nu een goede of slechte ronde zult spelen dat u erg zult genieten van deze schitterende baan.

Bad Bentheim is een golfbaan met een behoorlijk aantal waterhindernissen en ook veel bomen. Deze baan is vlak, maar dat wordt goedgemaakt door snelle greens en de vele bunkers die vaak in spel komen. Regelmatig is het slim om de driver in de tas te laten en wellicht een ijzer af te slaan, zodat een goede score binnen handbereik blijft. Deze baan is niet heel erg lang, maar biedt zeker voldoende uitdaging.

De golfbaan van Rheine is ook een vlakke baan en het is zeker goed te doen zonder buggy. Wel heeft ook deze baan een behoorlijk aantal waterhindernissen die regelmatig in het spel komen. Tevens zijn er een behoorlijk aantal bomen die soms net over de fairway hangen, waardoor een bal die niet 100% recht is voortijdig op de fairway zal vallen. Verder treft u hier op de baan een aantal lastige bunkers aan, maar met de juiste clubkeuze kunt u deze bunkers makkelijk omzeilen. Ook deze baan is een aanrader om te spelen.

In de omgeving kunt u urenlange fiets tochten maken of wandelingen. Ook beschikt het hotel over een tennisbaan en een zevental Pitch & Putt holes, mocht u voor of na uw ronde nog even willen oefenen. Indien u een stad wilt bezoeken tijdens uw verblijf, dan is Oldenzaal de plek bij uitstek, evenals Hengelo en Almelo.