Hotel Corte Degli Estensi

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1170 KM Maastricht
60 KM Bologna Airport
100 KM Rimini Airport
1 KM Modena Golfclub
25 KM Bologna Golfclub
25 KM Matilde Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1170 km van Maastricht ligt Hotel Corte Degli Estensi. Dit mooie hotel dateert uit de 18e eeuw en is geheel gerestaureerd. Het is een prachtig gebouw dat een vroegere bouwstijl combineert met een modern interieur. Dit hotel bevindt zich op een half uur rijden van Bologna Airport en anderhalf uur rijden van Rimini Airport. Het hotel ligt in het mooie plaatsje Colombaro, dat vlakbij de stad Modena ligt. In totaal heeft het hotel 42 kamers die allen beschikken over een luxe inrichting, zoals een kleurentelevisie, een internetaansluiting, een kluisje, een minibar en een ruime badkamer met haardroger. Hotel Corte Degli Estensi beschikt niet over een restaurant, maar u kunt in de omgeving heel goed dineren. Modena heeft ook heel veel leuke restaurants, waar lokale specialiteiten geserveerd worden.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Modena Golfclub, Bologna Golfclub en Matilde Golfclub. Modena Golfclub ligt op slechts 300 meter van het hotel. Modena golfclub is ontworpen door Bernhard Langer. Deze golfbaan mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. Modena Golfclub kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.

De golfbaan van Bologna ligt op 25 kilometer van het hotel. Deze golfclub is opgericht in 1959 en is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele Nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bologna gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad.

Matilde Golfclub ligt ook op 25 kilometer rijden, maar alleen de rit door het prachtige landschap is het al waard om hier naartoe te rijden. Deze golfclub is opgericht in 1987 en heeft dus al een aardige historie achter de rug. De heuvelachtige golfbaan biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving. Je kunt ook zien dat de oprichters hielden van natuur en hun passie voor golf. Deze golfbaan is ruim 6.200 meter lang en is geen eenvoudige baan. Veel bunkers, snelle greens en het riviertje de Quaresimo dat stroomt door de baan maken de golfbaan tot een ware uitdaging. Hotel Corte Degli Estensi ligt dichtbij Modena, een mooie stad met veel gebouwen uit de oudheid die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen. In de omgeving van het hotel is heel veel natuur en u kunt hier prachtige wandelingen maken. Indien u nog een dag naar het strand toe zou willen, dan is dat slechts een uur rijden.