Hotel Corona d’Oro

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
30 KM Bologna Airport
70 KM Forli Airport
20 KM Bologna Golfclub
25 KM le Fonti Golfclub
35 KM Modena Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1180 km van Maastricht ligt hotel Corona d’Oro. Op slechts twintig minuten rijden van Bologna Airport en een uur rijden van Forli Airport vonden wij dit prachtige hotel in het centrum van Bologna. Houdt u van gebouwen met een historisch karakter, dan is dit hotel uw ideale bestemming. In 1800 opende hotel Corona d’Oro haar deuren en in 2004 is het helemaal gerenoveerd en voldoet het hotel aan alle eisen van de moderne golf(st)er. In dit hotel vindt u verschillende bouwstijlen terug van Gotisch tot Renaissance. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditiong, een ruime badkamer, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn en gratis WiFi.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Bologna Golf Club, Le Fonti Golfclub en Modena Golfclub. De golfbaan van Bologna ligt op 20 kilometer van het hotel, maar wat een golfbaan! Deze golfclub is opgericht in 1959 en is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bologna gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad.

Le Fonti Golfclub ligt op 25 kilometer in de schitterende Sillaro Valli, waar een mild en uniek microklimaat heerst. Prachtige heuvels worden afgewisseld met ravijnen. Deze omgeving is vooral bekend door de Spa mogelijkheden die de omgeving rijk is. De golfbaan is heel lang en is zeer gevarieerd, door de vele heuvels die Le Fonti rijk is en de vele verschillende bomen en struiken die hier groeien. Le Fonti is ook regelmatig gastheer geweest voor grote toernooien zoals de Qualifying School van de Ladies Tour. Snelle greens maken het putten niet gemakkelijk, evenals de soms diepe bunkers. Golfen op Le Fonti Golfclub is absoluut een genot, maar ook zeker een onvergetelijke ervaring.

Modena Golfclub ligt op 35 kilometer rijden, maar is de rit zeker waard. Deze mooie golfbaan is ontworpen door Bernhard Langer. Deze golfbaan mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. De golfbaan kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.

Hotel Corono d’Oro ligt in het centrum van Bologna, maar binnen tien minuten rijden bevindt u zich in de prachtige natuur en op een uur rijden vindt u de mooie stranden aan de Adriatische kust.