Hotel Château golf d’Augerville

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
489 KM Breda
0 KM Golf Augerville

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op slechts 500 kilometer rijden van Breda ligt het prachtige domein van Château d’Augerville waar u ook zonder GVB welkom bent. Deze geweldige bestemming die net onder Parijs ligt is een bestemming waar u geweest moet zijn, om mee te kunnen praten over de mooiste golfbanen van Frankrijk. Het château met haar vier bijgebouwen ligt in een prachtige groene streek en stamt uit 1452 en is daarmee meer dan 500 jaar oud. In 2005 is het château volledig gerenoveerd en is het opengesteld als hotel samen met de bijgebouwen. De oude pracht wordt gecombineerd met moderne luxe.

U vindt hier dan ook alles wat u nodig hebt, zoals een ruime badkamer, een kleurentelevisie, airconditioning, een internetaansluiting, een minikluisje en een ruim bed. Verder is iedere kamer ingericht in een klassieke stijl, waardoor u zich een kasteelheer of kasteeldame voelt van een paar honderd jaar geleden gedurende uw verblijf.   Het restaurant is ook schitterend ingericht in een klassieke stijl. In de zomer kunt u dineren of lunchen met uitzicht op de golfbaan. U kunt hier voortreffelijk dineren of lunchen met een ruime keuze uit vis-en vleesgerechten, maar natuurlijk worden ook vegetarische gerechten geweldig klaargemaakt. De lokale gerechten die heerlijk zijn maar bij ons relatief onbekend zijn raden wij aan om te proberen. U ontbijt ook in dit restaurant. Iedere ochtend wordt u verwend met een luxe ontbijtbuffet met een ruime keuze.   De golfbaan is één van de mooiste bosbanen van Frankrijk. Deze golfbaan heeft werkelijk alles wat een bosbaan zou moeten hebben. De 18 holes liggen allen in een prachtig oud bos met veel hoogteverschillen, met soms smalle fairways en vooral zeer snelle greens. Ook zijn er een aantal waterhindernissen die op hole 9 en hole 18 uw score kunnen maken of breken. Leuk detail is dat er regelmatig van een verhoogde teebox wordt afgeslagen, waardoor de ballen verder vliegen dan normaal. Het is bijzonder hoe rustig deze baan is. De stilte op de golfbaan in vergelijking met Nederland is ongekend. Dankzij de stilte is de natuur hier nog prachtig. In de bossen op en om de golfbaan zijn wilde zwijnen, herten, konijnen en eekhoorns volop aanwezig. U bent op deze prachtige golfbaan welkom zonder GVB. Wel dient u over enige speelervaring te beschikken.

Château d’Augerville ligt in een prachtige omgeving. Op slechts vijftien minuten rijden ligt het Château Fontainebleau, waar alle grote Franse staatsmannen tijdelijk of langer hebben gewoond. Lodewijk XIV en Napoleon zijn hier mooie voorbeelden van. Ook heeft de toenmalige Paus hier enige vertoefd toen hij Napoleon kwam kronen tot Keizer. Zelfs het schilderij van Mona Lisa heeft vele jaren in dit château gehangen. Een bezoek aan dit château is dus zeer de moeite waard. Verder kunt u in de omgeving van Château d’Augerville werkelijk alles ondernemen wat met teambuilding te maken heeft, zoals quadraces, levend tafelvoetbal, mountainbiken en nog veel meer. U kunt dus ook met uw bedrijf hier een kleinschalige seminar houden tot 80 personen. De activiteiten kunnen allen starten en eindigen bij het Château d’Augerville. Voor overnachtingen in het château geldt een toeslag van € 25,- per persoon per nacht. Anders overnacht u in de prachtige bijgebouwen.