Hotel Château du Lac

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 5 sterren
116 KM Breda
148 KM Eindhoven
11 KM Golf Louvain la Neuve
16 KM Golf de Sept Fontaines
27 KM Golf de Pierpont
27 KM Golf du chateau de la tournette

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Net onder Brussel in een vijfsterren ambiance ligt het werkelijk schitterende hotel Château du Lac. Château du Lac is in 1904 gebouwd en is oorspronkelijk gebouwd als kuuroord. Het château heeft haar rust en charme behouden en ligt aan een schitterend meer in een bosrijke omgeving. De kamers zijn ruim van opzet en beschikken dan ook over alle zaken die u van een vijfsterren hotel mag verwachten. Op uw kamer vindt u een kluisje, een kleurentelevisie, een ruime badkamer met bad en een toilet, een haardroger, een zithoekje en een draadloze internetverbinding. In het hotel bevindt zich een prachtige lounge met zeer luxe lederen fauteuils waar u voor of na het eten kunt verblijven.

Met twee verschillende restaurants onder één dak kunt u heerlijk genieten van plaatselijke Belgische gerechten in het restaurant Genval Les Bains. Ook kunt u kiezen voor een licht geserveerde maaltijd in het andere restaurant ‘The Kingfisher Inn’ waar u ook van heerlijke cocktails en vele Engelse en Belgische bieren kunt genieten. Het château beschikt ook over een fitness ruimte, dus mocht u nog krachten over hebben na een ronde op één van de heuvelachtige golfbanen uit ons pakket, dan kunnen wij u een bezoekje aan het krachthonk zeker nog aanraden. Tevens is er nog een Wellnesscenter aanwezig op de bovenste verdieping met een bubbeldbad, een zwembad en een Turks stoombad.
U heeft keuze uit een ongekend groot aantal golfbanen die bij dit arrangement horen. De prachtigste banen zijn voor u geselecteerd en u hoeft alleen nog maar te kiezen.

U kunt kiezen uit de banen Sept Fontaines met 36 holes (prachtige bosbaan in een schitterende omgeving), Château de la Tournette (36 holes golfbaan met snelle greens en deze baan is zeer heuvelachtig). Verder is er nog een mogelijkheid om te spelen op de zeer geaccidenteerde bosbaan van Château de la Bawette, of de schitterende baan van Golf de l’Empereur die in een zeer bosrijke omgeving ligt. Ook de andere banen, golf d’Hulencourt, Louvain la Neuve, Pierpont, La Bruyère, Bercuit en Rigenée zijn zeer mooie banen. Voor al deze golfbanen dient u over een handicap te beschikken van 36 of lager.
Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, immers u zit direct in de omgeving van Brussel. Een heerlijke stad waar u zich niet snel zult vervelen. U vindt hier heel veel mooie oude gebouwen, maar ook bijvoorbeeld ‘klein Europa” en niet te vergeten Manneke Pis, het beroemdste jongetje van België. Brussel kent honderden zo niet duizenden restaurants, waar u heerlijk kunt eten en tevens geniet van het bourgondische leven en vooral van het Belgische bier.

Arrangement 1

Dit arrangement is inclusief :
  • 2 x 18 holes golf
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
€ 385,-. Deze prijs geldt voor weekdagen
€ 65,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht

Arrangement 2

Dit arrangement is inclusief :
  • 4 x 18 holes golf
  • 7 x overnachting
  • 7 x ontbijtbuffet
  • 7 x diner
€ 415,-. Deze prijs geldt inclusief weekenddagen
€ 65,-. Eenpersoonskamertoeslag per nacht