Hotel Château de la Bretesche

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
841 KM Breda
0 KM Golf de la Bretesche

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Wij hebben wederom een schitterend château aan de golfbaan voor u geselecteerd in het zuidwesten van Frankrijk. Het gaat om het château hotel de la Bretesche en dit ligt in het midwesten van Frankrijk, op tien minuten van de kust van de Atlantische kust. Wij wilden na een bezoek aan dit château niet meer naar huis en u zult hetzelfde ervaren. Het gebied waar dit hotel ligt bestrijkt 1100 hectare, er zouden hier wel tien golfbanen aangelegd kunnen worden, maar ze hebben zich beperkt tot één golfbaan.

De luxe kamers beschikken over alle moderne gemakken zoals een badkamer, een toilet, een kleurentelevisie en telefoon met directe buitenlijn. Het restaurant dat zeer aan te raden is heeft uitzicht op het schitterende meer waar het restaurant aan grenst. Verder beschikt het hotel over een verwarmd zwembad en heeft een aantal tennisbanen waar u zich na het golfen nog even lekker kunt uitleven.

U kunt à la carte dineren in het chique restaurant, maar ook kunt u lekker snel lunch of dineren in de brasserie.

De golfbaan is ruim 6.000 meter lang en een echte bosbaan. Op iedere hole staat u tussen de prachtige eeuwenoude bomen. Ieder teeshot is een uitdaging. Wij raden aan niet op iedere hole uw driver af te slaan. Op de 18e hole komt u weer aan bij het clubhuis en ziet u ook nog het château aan uw linkerhand. Bretesche wordt zeer goed onderhouden en dat merkt u zeker ook aan de zeer snelle greens.

In de directe omgeving zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals lange wandelingen aan de uitgebreide Atlantische kust met haar woeste golven. Ook kunt u hier fietsen huren,  paardrijden, karten en zelfs bungeejumpen.