Hotel Château Chailly

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
602 KM Breda
0 KM Golf de Chailly
42 KM Golf de Norge Dijon

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 25 kilometer ten westen van Dijon vonden wij het fantastische château hotel Château de Chailly. Dit historische monument is omgetoverd tot één van de meest luxueuze hotels in de Bourgogne. De kamers zijn hier ingericht volgens oude Franse tradities en zelfs de meest veeleisende golf(st)ers zullen zich hier direct thuis voelen. Natuurlijk is deze prachtige inrichting wel verrijkt met alle moderne gemakken, zoals een perfecte badkamer, een telefoon, een kleurentelevisie, Wifi, een minibar, en een kluisje. Uiteraard heeft u vanuit de kamers een prachtig uitzicht op de binnenplaats of over de golfbaan en kunt u nog eens rustig nagenieten in stilte. Het restaurant wordt gerund door een top chefkok en hij schotelt u overheerlijke gerechten voor. Tevens worden hier zeer goede wijnen geschonken en u zult dan hier dan ook een heerlijke avond hebben. Voor de mensen die liever kiezen voor een wat simpelere maaltijd is er ook een brasserie en u kunt daar wat sneller eten, maar ook hier geldt dat u hier heerlijk kunt lunchen of dineren.

De golfbaan is net als het hotel van een zeer hoge kwaliteit. Een topbaan mogen wij wel zeggen, sommige delen zijn open, maar dit wordt weer goed gemaakt door de holes, waar u veel bebossing tegenkomt. Er zijn opvallend veel fairway bunkers geplaatst op tactische plaatsen, waardoor u goed moet nadenken of u voor de bunker blijft of dat u probeert hierover heen te slaan. Verder zijn er een aantal grote waterhindernissen die regelmatig terugkeren in het spel, waaronder een riviertje, maar dat maakt de baan des te uitdagender. Deze baan is absoluut een baan die je graag meerdere keren speelt. Mocht u meerdere banen willen spelen dan kunt u ook terecht op de prachtige baan van Golf Dijon Norges.

In de omgeving van het hotel is heel veel te doen. U kunt hier karten, een ballonvaart maken, op een quad rijden, grotten bezoeken en fietstochten maken. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan de Abdij van Fontenay en de Basilique de Vézelay. Ook vindt u op slechts een halfuurtje rijden de steden Dijon en Beaune.