Hotel Celler Tor

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
336 KM Enschede
410 KM Utrecht
6 KM Golfclub Herzogstadt Celle

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op ruim twee uur rijden van Enschede hebben wij weer een fantastisch hotel gevonden. Hotel Celler Tor stamt uit 1438 en is al sinds die tijd familiebezit en inmiddels waakt de 18e generatie al over dit mooie gebouw. Natuurlijk is het hotel voorzien van alle moderne gemakken. U vindt hier een waar ontspanningsparadijs, zoals een stoombad, diverse sauna’s, zoutwaterbaden en een heerlijk ruim zwembad. Tevens kunt u hier allerlei massages en gezichtsbehandelingen ondergaan, waardoor uw verblijf in Celler Tor een extra dimensie krijgt. De kamers beschikken allen over een haardoger, een ruime badkamer, een kleurentelevisie, een minikluisje en een mooi uitzicht.

In het restaurant de ‘ Burgemeisterei’ kunt u heerlijk dineren. Iedere twee maanden wisselt de uitgebreide menukaart in het restaurant en worden de specialiteiten van het seizoen geserveerd. De zeer kundige koks bereiden een geweldig diner voor u, dat u niet snel zult vergeten. Hier worden natuurlijk vele Duitse bekende en minder bekende biersoorten geschonken en wij kunnen ook de minder bekende biersoorten van harte aanbevelen.

U golft op de schitterende Golf Club Herzogstadt Cell. De baan is een bosbaan en is een prachtige baan om te spelen. U dient steeds de juiste club te kiezen indien u niet tussen de bomen wilt eindigen. Sommige holes lijken heel smal door de dikke rijen bomen die u aantreft en u zult merken dat dit uw spel beïnvloedt. Om tot een mooie score te komen dient u zich goed te concentreren en vooral de juiste club te kiezen om niet in de bomen te eindigen. Ook liggen zes waterhindernissen verspreid over de baan en deze maken de baan compleet samen met een aantal diepe bunkers en snelle greens. Golfen op Golfclub Herzogstadt Celle is een waar genot en de baan is zeer de moeite waard om twee keer te spelen.

Voor uw ronde of na uw ronde kunt u zich vermaken in het Wellness paradijs. Tevens is het mogelijk om te gaan winkelen in de naburige dorpjes en een grote stad zoals Hannover, waar u heerlijk kunt shoppen. De omgeving van het hotel is ook zeer groen en bosrijk, dus u kunt hier ontspannen wandelen en fietsen.