Hotel Casa Velha do Palheiro

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
17KM Funchal Airport
0KM Palheiro Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op het Bloemeneiland Madeira ontdekten wij het prachtige vijfsterren hotel Casa Velha do Palheiro. Het gehele jaar kunt u hier terecht vanwege het aangename klimaat. Dit prachtige hotel is super de luxe ingericht en is de vijf sterren meer dan waard. U verblijft in de ruime en luxe kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op uw kamer vindt u een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, een kluisje, een minibar, een bureau en een luxe badkamer. Ook kunt u gebruik maken van het ruime Wellnesscenter dat is voorzien van een Finsesauna, een regendouche, een Turks Stoombad een zwembad, een stilte kamer en een fitness ruimte. Verder kunt u genieten in het buitenzwembad en genieten van de zon die hier het gehele jaar aanwezig is.

Casa Velho do Palheiro beschikt over maar liefst 3 verschillende restaurants. The Casa Velha Dining Room is het meest luxe restaurant van het hotel. U geniet hier van exclusieve, verse gerechten die voor u worden bereid met passie. U kunt ook genieten in het Palheiro Golf Clubhouse restaurant waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. U kunt hier heerlijk lunchen of à la carte dineren na een ronde op de mooie golfbaan. Ook kunt u eenvoudig lunchen bij The Tea House waar u kunt genieten van een wandeling in de mooie tuin alvorens u hier aankomt.

De golfbaan Paheiro Golf ligt aan het hotel en ligt misschien we op de mooiste plek van het eiland. U geniet hier van de grote hoogteverschillen, het prachtige uitzicht en de mooie greens. Deze golfbaan ligt 500 meter boven de zeespiegel. De flora en fauna zijn hier ongekend mooi en heel anders dan op het vaste land van Europa. U zult direct na de 18 hole verlangen naar uw volgende ronde.

In de omgeving kunt u genieten van de stranden, maar ook is een bezoek aan de hoofdstad Funchal zeer de moeite waard.