Hotel Casa Romagnosi

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1140 KM Maastricht
60 KM Bologna Airport
9 KM Golfclub Salsomaggiore
18 KM Golfclub Castell’Arquato
35 KM La Rocca Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Casa Romagnosi ligt op slechts 1140 km van Maastricht en is daarmee goed aan te rijden. Het hotel ligt tevens op iets minder dan een uur rijden van Bologna Airport. Dit prachtige gebouw vol historie is volledig gerestaureerd en teruggebracht in de oorspronkelijke staat. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals een kleurentelevisie, airconditioning, een kluisje, een minibar, een internetaansluiting, een ruime badkamer en een haardroger. Het hotel ligt recht tegenover de beroemde Berzieri Thermal Spa, waar u heerlijk tot rust kunt komen.

In het restaurant is een ruime keuze aan gerechten. U vindt hier veel Italiaanse, maar ook internationale invloeden in de keuken. Een avond dineren is hier zeer smakelijk en in combinatie met een ruime keuze aan Italiaanse wijnen wordt deze avond onvergetelijk.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, namelijk Salsomaggiore, Castell’Arquato en La Rocca Golfclub. Salsomaggiore ligt op slechts negen kilometer van het hotel en is in 1992 geopend. Salomaggiore ligt op 360 meter hoogte in een prachtige, groene en stille vallei. De vele hoogteverschillen en waterhindernissen die op vijf holes in het spel komen maken de golfbaan tot een ware uitdaging. Ook deze golfbaan is perfect onderhouden wat ook te merken is aan de snelle greens.   De golfbaan van Castell’Arquato ligt niet ver van de prachtige heuvels van Parma en ligt op 220 meter hoogte. Deze golfbaan ligt in een prachtige vallei en biedt op iedere hole een prachtig uitzicht op de omgeving. Deze golfbaan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitecten Cotton & Pennick en dat is wel te zien ook. De golfbaan gaat geheel op in de natuurlijke hoogteverschillen die hier reeds aanwezig waren en is daarmee een grote aanwinst voor deze omgeving. Snelle greens, prachtige fairways en veel hoogteverschillen zijn kenmerkend voor deze niet gemakkelijke golfbaan.

De derde golfbaan is La Rocca golfclub en ligt op 35 kilometer rijden van het hotel, maar deze golfbaan is de rit meer dan waard. Deze mooie golfbaan is heel lang, maar de moeilijkheid zit niet alleen in de lengte. De vele bomen maken de golfbaan zeer uitdagend. Ook zijn hier vele waterhindernissen die geduldig op uw golfballen wachten. In combinatie met de prachtige greens en de uitdagende bunkers is deze golfbaan een test voor alle golf(st)ers.   In de omgeving is veel natuur en op minder dan een uur rijden ligt het de Adriatische kust.