Hotel Bergland Seefeld

Land: Oostenrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
732KM Venlo
872KM Utrecht
21 KM Innsbruck Airport
0KM Golfclub Seefeld Reith
8KM Golfclub WildMoos
19KM Golfclub Mieming

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Bergland in Seefeld is een hotel waar u geweest moet zijn. Seefeld is een zeer bekende plaats en ligt twintig minuten rijden van Innsbruck. Alles klopt hier, de gastvrijheid, de sfeer, de prachtige omgeving, het heerlijke eten en natuurlijk de bijzondere golfbanen. De familie Daschil heet u hier hartelijk welkom. Het hotel ligt aan de rand van het centrum en het hele dorp kunt u rondlopen, zo dichtbij zit alles. De mooie kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een ruime badkamer met een bad of douche, een kluisje, een telefoon met directe buitenlijn, HD televisie, een haardoger, badmantels, een minibar en gratis WiFi. Ook is hier een zeer uitgebreide Wellness, u vindt hier meerdere sauna’s, een dompelbad, een stiltekamer en een groot binnenzwembad verdeeld over twee verdiepingen.

U hoeft zich niet af te vragen waar u gaat dineren, want dit hotel biedt alles aan op basis van een All Inclusive concept. U kunt hier dus ontbijten, lunchen en dineren. Het eten is van hoogwaardige kwaliteit en u zult hier genieten. U bent natuurlijk niet verplicht om hier te eten, maar het is wel echt een aanrader. Alle drank is ook inclusief dus heeft u zin om ‘s avonds nog even gezellig aan de bar te zitten, dan bent u zeer welkom.

De golfbanen zijn ook heel bijzonder, u kunt kiezen uit Golfclub Wildmoos, Golfclub Mieming en Golfclub Seefeld Reith. De golfclub Wildmoos is één van de hoogstgelegen golfbanen van Europa en is echt een genot om te spelen. Bijna iedere hole is hier een feest en uw golfkwaliteiten en beenspieren zullen hier tot het uiterste getest worden. Op bijna iedere hole staat u hoger of lager dan uw golfbal, is de green of tee verhoogd of allebei. Ondanks dat de baan van mei tot oktober open is zijn de greens en de baan van zeer hoge kwaliteit. Laat u hier niet afleiden door het prachtige uitzicht. Overal om u heen ziet u prachtige bergen en als u op de negende een par maakt loopt u volmaakt gelukkig naar hole tien. Deze par drie is echt geweldig en de green ligt een meter of vijftig lager dan de tee.

De golfbaan van Mieming ligt een stuk lager, maar is ook echt een schitterende golfbaan. Mieming is echt een bosbaan en ligt te midden van de prachtige bergen die de omgeving domineren. Overal waar u kijkt is het mooi groen. Deze golfbaan is ook zeer goed onderhouden en is niet gemakkelijk. U komt hier veel bunkers tegen een enkele goedgeplaatste waterhindernis en zeer snelle greens. Deze golfbaan is vrij vlak en is heel goed te lopen. De golfbaan van Mieming is heel lang en een echte uitdaging.

U kunt ook golfen op de Golfclub van Seefeld Reith die op minder dan 100 meter van het hotel ligt. Golfen is hier echt heerlijk en gezellig. De mooie golfbaan kent een aantal holes met hoogteverschillen en waterhindernissen en is niet heel erg lang. Op deze mooie golfbaan rijdt af en toe tussen de holes een ouderwets boemeltreintje, maar deze rijdt niet vaak. Deze 9 holes golfbaan is minder spannend dan de andere golfbanen, maar zeker ook heel leuk om te spelen.

In de omgeving van Seefeld is heel veel te doen, u kunt hier eindeloos wandelen door bergen en bossen, langs meren, bergen beklimmen. Met een trein de RossHütte op en dineren op grote hoogte. Ook kunt u hier overal fietsen huren, een waterfiets huren en lekker zwemmen in één van de buitenbaden. Seefeld is een toplocatie en zeer gastvrij.