Hotel Antequera Golf

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
2165 KM Breda
61 KM Malaga Airport
0 KM Antequera Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op iets meer dan een half uur rijden ligt boven Malaga het mooie hotel Antequera Golf. Dit vier sterrenhotel is luxe en ligt aan de golfbaan. Hotel Antequera Golf biedt 180 luxe kamers en suites die voorzien zijn van alle gemakken. U vindt op uw kamer WiFi, een ruime badkamer, satelliet TV, airconditioning, een minibar en een kluisje. Het hotel beschikt over een ruime spa met daarbij een zwembad, een sauna, een jacuzzi en een Turks stoombad. Ook kunt u hier naar de kapper of naar de uitgebreide fitnessruimte. Verder kunt u ook gebruik maken van het ruime buitenzwembad.

Hotel Antequera beschikt over twee restaurants. U kunt terecht in het buffetrestaurant waar heerlijke Spaanse gerechten voor u klaar staan. Ook kunt u terecht in het Italiaanse restaurant Ghiottonne, waar heerlijke pasta’s en pizza’s geserveerd worden.

Antequera golf is één van de mooiste golfbanen uit de omgeving. Er zijn veel hoogteverschillen waardoor u bij het adresseren vaak onder of boven de bal staat met uw voeten. Ook zijn hier heel veel waterhindernissen die op lastige plaatsen liggen. Wat u wellicht nog het meest bij zal blijven zijn de snelle greens en het mooie uitzicht over de oude stad Antequera.

In de omgeving zijn veel dingen te doen, zoals een bezoek naar het oude stadje Antequera, maar ook kunt u naar Malaga toe. Het strand ligt op een ruim half uur rijden, maar ook de mooie natuur in deze omgeving is de moeite waard om te gaan verkennen.