Hotel Alla Rocca

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1170 KM Maastricht
35 KM Bologna Airport
5 KM Bologna Golfclub
20 KM Modena Golfclub
45 KM Matilde Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1175 km van Maastricht ligt hotel Alla Rocca. Sinds 1796 worden hier gasten ontvangen op een zeer prettige manier. Het streven van hotel Alla Rocca is om het historische element van het gebouw te combineren met modern comfort. Hotel Alla Rocca ligt in een groene omgeving op slechts twintig minuten rijden van de mooie stad Bologna. Het hotel beschikt over 55 luxe ingerichte kamers.  Al deze kamers zijn voorzien van Airconditioning, gratis internet, een minibar, een telefoon met directe buitenlijn en een kleurentelevisie.

In het restaurant worden vele specialiteiten uit de keuken van Bologna geserveerd. De tortellini wordt als sinds 1796 bereid volgens hetzelfde recept. Vele mensen uit de omgeving komen  dit beroemde gerecht regelmatig proeven, aangezien het heerlijk is. Natuurlijk is er een uitgbreide kaart met vele gerechten en of u van vlees, vis of vegetarisch houdt u zult het restaurant altijd tevreden verlaten. Wellicht blijft u nog even hangen voor een heerlijk glas wijn aan de bar en dan kunt u de dag nog even doornemen.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Bologna Golf Club, Modena Golfclub en Matilde Golfclub. De golfbaan van Bologna ligt op vijf kilometer van het hotel. Deze golfclub is opgericht in 1959 en is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele Nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bolgona gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad.

Modena Golfclub ligt op twintig kilometer rijden en dit is een prachtige golfbaan. Deze golfbaan, ontworpen door Bernhard Langer,  mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. De golfbaan kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.

Matilde Golfclub ligt op 45 kilometer rijden, maar alleen de rit door het prachtige landschap is het al waard om hier naartoe te rijden.  Deze golfclub is opgericht in 1987 en heeft dus al een aardige historie achter de rug. De heuvelachtige golfbaan biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving. Je kunt ook zien dat de oprichters hielden van natuur en hun passie voor golf. Deze golfbaan is ruim 6.200 meter lang en is geen eenvoudige baan. Veel bunkers, snelle greens en het riviertje de Quaresimo dat stroomt door de baan maken de golfbaan tot een ware test.   Hotel Alla Rocco twintig minuten rijden van Bologna. In de omgeving van het hotel is heel veel natuur en u kunt hier prachtige wandelingen maken. Indien u nog een dag naar het strand toe zou willen, dan is dat slechts een uur rijden.