Hotel Al Capello Rosso

Land: Italië
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
1180 KM Maastricht
20 KM Bologna Golfclub
25 KM Le Fonti Golfclub
45 KM Modena Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1180 km van Maastricht ligt het ruim 600 jaar oude hotel Al Capello Rosso. Dit hotel bevindt zich in het centrum van Bologna en is voor iedereen die een stadsbezoek wil combineren met prachtige golfbanen een perfecte bestemming. Weinig hotels in Europa mogen zich beroepen op meer ervaring dan dit hotel. Al in 1370 werden de eerste gasten hier ontvangen. Uiteraard zijn de kamers van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, een ruime badkamer, een kluisje, een minibar, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn en een internetaansluiting. Het restaurant wordt al in 1712 beschreven als één van de betere retaurants van de omgeving en dat is het altijd gebleven. U krijgt hier fantastische streekgerechten opgediend. De kundige koks houden alle gasten tevreden met hun kookkunsten.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Bologna Golf Club, Le Fonti Golfclub en Modena Golfclub. De golfbaan van Bologna ligt op 20 kilometer van het hotel, maar wat een golfbaan! Deze golfclub is opgericht in 1959 en is zeer heuvelachtig en overal op de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Ieder jaar wordt de golfbaan nog verbeterd en vele Nationale kampioenschappen zijn op de Golfclub Bologona gespeeld. Deze golfbaan is moeilijk, maar wel fair, een echte uitdaging. U kunt hier na uw ronde ook nog zwemmen in het mooie zwembad.

Le Fonti Golfclub ligt op 25 kilometer in de schitterende Sillaro Valli, waar een mild en uniek microklimaat is. Prachtige heuvels worden afgewisseld met ravijnen.

Deze omgeving is vooral bekend door de Spa mogelijkheden die de omgeving rijk is. De golfbaan is heel lang en is zeer gevarieerd, door de vele heuvels die Le Fonti rijk is en de vele verschillende bomen en struiken die hier groeien. Le Fonti is ook regelmatig gastheer geweest voor grote toernooien zoals de Qualifying School van de Ladies Tour. Snelle greens maken het putten niet gemakkelijk, evenals de soms diepe bunkers. Golfen op Le Fonti Golfclub is absoluut een genot, maar ook zeker een onvergetelijke ervaring.

Modena Golfclub ligt op 45 kilometer rijden, maar is de rit zeker waard. Deze mooie golfbaan is ontworpen door Bernhard Langer. Deze golfbaan mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. De golfbaan kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.

Hotel Al Capello Rosso ligt in het centrum van Bologna en is een goede uitvalsbasis voor een mooie stadswandeling. Op een uur rijden ligt de Adriatische kust, dus een dag naar het strand is hier zeker ook een aanrader.